Ce a pățit Denisa Nechifor în timp ce se plimba prin Herăstrău. Fosta lui Adrian Cristea a povestit spaima trăită

Ce a pățit Denisa Nechifor în timp ce se plimba prin Herăstrău. Fosta lui Adrian Cristea a povestit spaima trăită
Ce a patit Denisa Nechifor in timp ce se plimba prin Herastrau. Fosta lui Adrian Cristea a povestit spaima traita

Denisa Nechifor a tras o sperietură zdravănă, într-un parc din nordul Capitalei. În timp ce alerga prin Herăstrău, diva a avut parte de șocul vieții. Fosta lui Adrian Cristea a povestit spaima trăită.

Ce a pățit Denisa Nechifor în timp ce se plimba prin parc

Zilele trecute, frumoasa vedetă a ieșit să facă mișcare în parc cu o prietenă. Nimic nu prevestea ceea ce avea să urmeze. A fost atacată în văzul lumii!

În timp ce alergau prin parcul Herăstrău, din zona de nord a Capitalei, Denisa Nechifor a fost atacată de un șobolan. Deși, la început, șatena a încercat să ocolească rozătoarea, aceasta nu s-a deranjat să fugă din calea divei. Dimpotrivă, șobolanul a început să vină spre ea, lucru care a băgat spaima în cele două.

Întregul episod a fost povestit de vedetă, care a mărturisit că rozătoarea a început să alerge paralel cu ea, în loc să fugă printre tufișuri.

„Eram cu o prietenă în parc, alergam. S-au întâmplat multe chestii. Era acest șobolan pe bordura de lângă lac, venea spre noi, ne-am speriat, am și fobie. Ne-am oprit, am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca, era la un metru de noi.

A început să alerge pe lângă noi și am început și noi să alergăm. El nu s-a speriat, nu l-am deranjat cu nimic, nu a reacționat, mergea paralel cu noi, am fugit noi, nu e tocmai plăcut. M-am confruntat cu diverse lucruri”, a povestit Denisa Nechifor la Antena Stars.

Șarpe în parcul Herăstrău

La câteva secunde după nefericita întâmplare, frumoasa șatena a mărturisit că a văzut și un șarpe în parcul Herăstrău. Denisa se declară foarte dezamăgită de situația din sectorul 1 al Capitalei, pentru că este foarte multă mizerie și multe mirosuri. Tocmai din aceste motive, fosta lui Adrian Cristea spune că nu-și mai lasă fetița în parc, pentru că poate fi mușcată de căpușe sau de tot felul de animale.

„Apoi am văzut și un șarpe și mulți pești la suprafață, probabil că nu mai au oxigen. Este tristă situația pentru că este foarte multă mizerie și multe mirosuri.

Este păcat, pentru că eu și prietenii mei nu prea ne mai lăsăm copiii prin parc, pot fi mușcați de căpușe sau de tot felul de animale. Și gunoaiele acelea, plus că nu este iluminat deloc, este sinistru. Nu este în regulă absolut deloc. Vrem un București mai curat pentru noi și copiii noștri”, a precizat fosta lui Adrian Cristea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI