Cum arată fosta iubită a lui Adrian Cristea la 37 de ani. Denisa Nechifor are un corp perfect

Cum arată fosta iubită a lui Adrian Cristea la 37 de ani. Denisa Nechifor are un corp perfect
Denisa Nechifor a decis să rămână în țară pentru moment

Fostul fotbalist Adrian Cristea a avut o relație de aproximativ 9 ani cu Denisa Nechifor. În urma acestei relații a venit pe lume și o fetiță, Rania. După ce s-au despărțit cei doi, Denisa Nechifor anunța că vrea să se mute din România. Dar se pare că a amânat această decizie, dacă ne luăm după ultimele sale apariții.

Adrian Cristea și Denisa , o relație furtunoasă

Fostul fotbalist, printre multele relații avute, cea mai furtunoasă a fost cu Denisa Nechifor. Timp de nouă ani cei doi au format un cuplu de invidiat. S-au despărțit, s-au împăcat, dar în cele din urmă fiecare și-a văzut de drumul lui. În urma acestei relații venea pe lume Rania, o frumoasă fetiță.

După despărțirea celor doi Denisa a decis să se ocupe singură de creșterea micuței. În același timp, Adrian Cristea a devenit un tată responsabil. În ultima vreme s-a ocupat de creșterea micuței, acordându-i mai mult timp. Într-un interviu acordat Playtech.ro, Denisa Nechifor vorbea anul trecut despre relația cu Adrian Cristea, dar și despre decizia de a pleca din țară.

”Cu Adi sunt în relații foarte bune. Rania are o relație specială cu tatăl ei, încurajată de mine de când s-a născut, și așa va fi și în continuare. Așa e benefic creșterii sănătoase a copilului. (..) Îmi doresc să mă mut, nu am destul curaj pentru că am aici o stabilitate financiară la care e destul de greu să renunț.

Acolo ar trebui s-o iau cumva de la zero și la vârsta mea nu prea îți vine să mai faci lucrul ăsta. Am devenit și destul de comodă. (..) Pentru mine Londra din punct de vedere al unui viitor job ar fi mult mai benefică și mai productivă decât LA. Adi spune ce spun eu, pentru că știe că nu aș lua o decizie care să-i afecteze viitorul Raniei decât în bine. Toți trăim pentru copiii noștri.”, povestea Denis Nechifor anul trecut.

Denisa Nechifor a decis să rămână în țară pentru moment

Deși își anunța intenția de părăsi România, alături de micuța Rania, Denisa Nechifor se pare că a amânat plecarea. Spunem asta pentru că de curând paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe Denisa Nechifor într-unul din parcurile bucureștene. La cei 37 de ani ai săi are un corp de invidiat, multe tinere dorindu-și să arate ca ea. Tânăra mămică a fost surprins la o sesiune de alergare într-unul din parcurile bucureștene, însoțită de una din prietenele sale.

În același interviu acordat Playtech.ro, tânăra mămică declara că și-ar mai dori un băiețel. Deși fusese într-o relație, la distanță cum declară Denisa, acum pare-se că este singură, dar dorința de a mai avea un copil rămâne în picioare.

”Eu îmi mai doresc, Rania nu vrea. Pandemia aceasta mi-a consumat o relație, pentru că era una la distanță și nu prea merg lucrurile acestea. Nu țin foarte tare la căsătorie, pentru mine importantă e liniștea.”, declara Denisa Nechifor redacției Playtech.ro.

Nu se știe dacă tânăra Denisa Nechifor este implicată într-o nouă relație. Dar, conform celor declarate de ea, în martie primea de la un admirator nu mai puțin de 500 de trandafiri. Dacă gestul făcut de admiratorul secret a impresionat-o sau nu, doar Denisa Nechifor știe, ce știm cert este că pentru vârsta ei arată impecabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI