Ce a pățit Dani Oțil azi la Neatza. Invitata celebră care l-a șocat: ‘Am primit un divorț’

Ce a pățit Dani Oțil azi la Neatza. Invitata celebră care l-a șocat: ‘Am primit un divorț’
Ce a patit Dani Otil la Neatza

Dani Oțil a avut parte o mare sperietură la Neatza Cu Răzvan și Dani. Una dintre cele mai iubite vedete din România i-ar fi dat de înțeles că divorțează de soțul ei după mai bine de 20 de ani de relație. Invitata celebră care l-a șocat. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce a pățit Dani Oțil azi la Neatza

Dani Oțil nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România. Colegul lui Răzvan Simion de la Neatza Cu Răzvan și Dani obișnuiește să-și surprindă mereu fanii cu umorul său caracteristic, poveștile savuroase și experiențele inedite de viață, care ar uimi pe oricine. Cu toate acestea, din când în când, chiar și simpaticul matinal poate rămâne fără cuvinte. Dacă el este, de obicei, cel care își lasă invitații fără replică, iată că Monica Davidescu a reușit să-l sperie pe iubitul Gabrielei Prisăcariu, atunci când a fost invitată la Neatza.

Întrebată ce a primit cadou de la partenerul său de 1 și 8 martie, soția lui Aurelian Temișan a declarat că a primit un divorț. Șocat de răspunsul actriței, Dani Oțil s-a fâstâcit preț de câteva secunde și i-a cerut detalii Monicăi Davidescu. Binențeles că nu este vorba despre relația lor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu trăind una dintre cele mai longevive și trainice povești de dragoste din showbiz. Actrița se referea la o piesă de teatru care se intitulează Divorțul Anului, în care joacă alături de juratul de la Te Cunosc De Undeva.

„Monica Davidescu: Ești sigur ca vrei sa iți spun? Am primit o săptămănă de muncă și un divort.

Dani Oțil: „Stai putin. Cum?”

Monica Davidescu: Da, o saptamana de munca pentru ca noi lucram cu cei mici la cursuri de muzica si vine si el. Si mi-a oferit ‘divortul anului’, adica in final am terminat piesa care asa se numeste.

Dani Oțil: Aaaa, deja ma luase inima. Ma si gandeam cum l-a apucat nebunia pe Temi la batranete sa divorteze”, a fost dialogul dintre Dani Oțil și Monica Davidescu de la Neatza.

Aurelian Temișan a rupt legătura cu George Burcea?

Se pare că lucrurile dintre George Burcea și nașul său de cununie nu stau prea roz. Invitat la ziua de naștere a mezinei sale, Clara, fostul soț al Andreei Bălan a fost tratat cu răceală de către Aurelian Temișan, cel care i-a fost părinte spiritual la nunta cu jurata Te Cunosc De Undeva. Surse din anturajul Andreei Bălan au declarat pentru Playtech că Temi nu îl iartă pe George Burcea.

„(n.r – George Burcea) a stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public. Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, ne-au declarat apropiați de-ai artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI