Ce i-a putut spune Alexandra Stan lui Dani Otil. Logodnica matinalului sigur se va supăra

Ce i-a putut spune Alexandra Stan lui Dani Otil. Logodnica matinalului sigur se va supăra
Ce a putut să-i spuna Alexandra Stan lui Dani Otil

Alexandra Stan a fost invitată azi la emsisiunea ”Neatza cu Răzvan si Dani” unde a făcut multe dezvăluiri. Aceasta i-a făcut la început și o declarație matinalului Dani Oțil, căruia i-a spus că pe el s-ar risca să pupe, acum în plină pandemie. Oare ce va spune iubita lui Dani Oțil, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

Ce i-a putut spune Alexandra Stan lui Dani Otil

Alexandra Stan a făcut multe dezvăluiri la Neatza cu Răzvan si Dani. Aceasta spune că nu s-a mutat încă la mare definitiv, ci că face naveta. În plus, a rămas bună prietenă cu fostul ei iubit, dar a făcut și o afirmație inedită legată de bărbați.

”Pentru tine (n.red. Dani Oțil) m-as risca să te pup (n red. în pandemie). Nu m-am mutat la mare, fac naveta. Motanul e in Bucuresti, in momentul asta e la doctor cu fostul meu prieten, care mi-a devenit cel mai bun prieten. A fost o relatie pe care am incercat sa o avem pentru patru ani, dar e un om super ok si nu as fi vrut sa-l pierd ca prieten. Profesional nu am schimbat nimic, asa au evoluat lucrurile. Personal, eu sun genul acela, care vrea o relatie, cea mai scurta a fost de 6 luni. Nu mi place sa ies doar la date. Imi place sa ma implic. Sunt mai fraiera si ma indragostesc de toti. De un an de zile de cand stau acasa… imi lipsesc concertele. Japonezii sunt cei mai tari ca reactie, sunt foarte respectuosi”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea

În continuare, Alexandra Stan a răspuns și testului ”Am/N-am”, al emisiunii, făcând dezvăluiri inedite.

”Am fost agatata de o persoana de acelasi sex, de Revelion. Am petrecut Revelionul cu fete care agata fete, aici în Bucuresti.

N-am cantat sa inpresionez partenereul. Nu mi place sa cant in fata iubitilor.

Am uitat de multe ori pieselor in timpul unui succes.

Mi s-a intamplat sa incurc numele orasului in care cant, pe undeva prin Japonia.

Am stockerit pe cineva pe retelele sociale. Cand eram mica eram foarte geloasa, nu prea mai imi pasa.

Am apelat la medicul estetician, tratamente de rejuvenare.

Am avut relatii de o noapte.

N-am jucat poker pe dezbrăcate.

Am privit cu partenerul filme pentru adulti, dar mai mult singura decat cu partenerul.

N-am susrprins pe altii in timp ce faceau dragostea, dar am fost eu surprinsă. A intrat sora mea mai mare peste mine. A fost ciudat. Doar ea m-a vazut. Te simti jenat, iti dai seama.

N-am facut dragoste intr-o piscină, dar in mare, da. Am facut avansuri partenerului alteia”, a spus Alexandra Stan la acest test-fulger.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI