Ce a pățit Cabral la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Mulți l-au criticat pe prezentatorul Pro TV

Ce a pățit Cabral la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Mulți l-au criticat pe prezentatorul Pro TV
Ce probleme a întâmpinat Cabral la emisiunea ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici''

Cabral a avut parte de momente dificile în cadrul show-ului ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici” Prezentatorul de televiziune le-a spus și fanilor ce s-a întâmplat. Mulți l-au criticat după ce au auzit povestea lui. Cu toate astea, vedeta Pro TV a decis să mărturisească fiecare detaliu din experiența sa departe de România. Iată ce a pățit acesta! ,,Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum, urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Cabral: prezentatorul de la ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici” a povestit totul

Prezentatorul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a povestit că a avut parte de câteva probleme recent în Republica Dominicană. Acesta a rămas fără curent și apă. De asemenea, el a mărturisit și că au avut inundație în case, iar copiii lui au început să țipe pentru că s-au speriat și nu au înțeles ce se întâmplă.

Moderatorul show-ului plin de provocări a dezvăluit că nu a avut apă și curent pentru 30 de ore. Vedeta le-a mai dezvăluit fanilor din mediul online că telefonia mobilă și internetul au mers foarte greu, dar cu toate astea au reușit să improvizeze o lumânare care a alungat spaima celor mici.

,,Curentul e oprit de 30 de ore. Apa la fel. Dar e apă pe jos prin toată casa. Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum, urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă.

Bine măcar că telefonia mobilă și netul merg cam trei minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM. Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie”, a spus prezentatorul.

„Să nu înțeleagă cineva că mă vait…”

Cabral a primit și câteva mesaje negative. Unii internauți l-au pus la zid pentru că s-a plâns de condițiile de acolo, toată lumea știind că acesta și Adela Popescu au parte de o locuință superbă și de oameni care se ocupă de tot ce ar putea avea nevoie. Bărbatul a venit și cu o completare a mesajului inițial și a precizat că se bucură totuși pentru faptul că toți sunt bine, iar situația este sub control.

„Să nu înțeleagă cineva că mă vait, departe de mine gândul acesta. Ne bucurăm cu toții că suntem bine, că toți concurenții sunt bine, că din echipa de producție nu a pățit ceva rău nimeni”, a mai detaliat vedeta.