Suma colosală cheltuită de PRO TV pentru Adela Popescu! Am aflat detalii savuroase despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici” VIDEO

Suma colosală cheltuită de PRO TV pentru Adela Popescu! Am aflat detalii savuroase despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici” VIDEO
Ce sumă a cheltuit Pro TV pentru Adela Popescu?

Adela Popescu este colega lui Cabral Ibacka la emisiunea ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Show-ul a avut o pauză lungă, iar acum revine în prim-plan pentru fani cu cel de-al doilea sezon care se anunță a fi unul incendiar și plin de surprize. Mulți au rămași surprinși să o vadă și pe soția lui Radu Vâlcan la cârma emisiunii. Cât a cheltuit Pro TV pentru fosta moderatoare a proiectului ,,Vorbește lumea”? Puți se așteptau la o asemenea sumă.

Pro TV a cheltuit o sumă uriașă pentru Adela Popescu: moderatoare are toate condițiile

Pro TV e dispus să plătească oricât pentru a cunoaște succesul cu reality-show-ul care nu a fost uitat de români. Trustul nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba despre confortul și facilitățile pe care i le asigură Adelei Popescu în Republica Dominicană.

Actrița urmează să prezinte alături de Cabral Ibacka iubita emisiune ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Fanii proiectului ,,Vorbește lumea” au rămas surprinși când au văzut că aceasta părăsește pentru o perioadă platoul. Pe 15 iulie a avut loc ultima ediție în gașca veche alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

De ce alte facilități se bucură?

La câteva zile distanță, Pro TV anunța că blondina și bunul său prieten se pregătesc de noua aventură. Fosta solistă a negociat probabil cel mai avantajos contract din viața sa. Pe lângă onorariul bun ea se bucură și de diverse facilități, mai cu seamă că a plecat departe alături de soț și cei trei copii.

Vedeta are plătită o chirie de 500.000 de euro în care va sta cu familia, iar pentru a rămâne concentrată la show i s-a pus la dispoziție și o bonă pentru cei mici, un șofer, asistenți și un om care să facă toate cumpărăturile, conform ciao.ro.

Printre concurenții cunoscuți până acum se numără și fostul jucător de fotbal Giani Kiriță. Acesta a mai fost prezent într-o astfel de experiență în urmă cu câțiva ani, moment în care a participat la primul sezon din ,,Exatlon”.

,,Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta”

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu pentru revista viva.ro. înainte de plecare.

Urmăriți Playtech.ro și pe