Ce a pățit Andreea Bănică la tribunal. Vedeta a povestit tot: ”M-am simțit hărțuită”

Ce a pățit Andreea Bănică la tribunal. Vedeta a povestit tot: ”M-am simțit hărțuită”
Ce a patit Andreea Banica la tribunal

Andreea Bănică a fost chemată până acum de două ori la tribunal în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. De data aceasta, ea a acceptat despre postura de martor în care a fost citată.

Ce a pățit Andreea Bănică la tribunal

Astfel, Andreea Bănică a spus că s-a simțit hărțuită pe parcursul celor două înfățișări pe care aceasta le-a avut ca martor în proces, din partea Claudiei Pătrășcanu.

“A fost acea legătură dintre mine și Claudia din trecut, care nu s-a rupt niciodată. Ea m-a rugat să fiu martor. Nu m-am dus ca martor al căsniciei lor. Am fost singurul om care a ajutat-o atunci când nimeni nu ajutat-o. Am fost de două ori la tribunal, m-am simțit puțin hărțuită la proces. Dar am făcut față. Nu mi-a plăcut în instanță. Nu poți să motivezi ce ai de zis. Te pune să zici doar: da sau nu. Pai de ce mă mai chemi? Eu chiar am spus ce s-a întâmplat în seara aia, în ce stare am găsit-o, cum am luat-o de acolo. Mi-a spus: ”blondo vino, nu am cine să mă ajute”, a spus Andreea Bănică, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

”Nu pot eu să decid pentru ea„

Artista a mai precizat că nu vede cu ochi buni tot acest război pe viață și pe moarte pe care cei doi soți îl poartă în ce privește custodia copiilor. Cântăreața a mai precizat că nu vede cu ochi buni războiul pe viață și pe moarte pe care Claudia Pătrășcau și Gabi Bădălău îl poartă legat de custodia copiilor.

“Un om care nu vrea să apară, nu apare nicaieri. Dar eu știu că el ieșea înaintea ei în presă, cu diverse relații. Eu i-am spus Claudiei tot timpul, am sfătuit-o să stea linistită, să nu vorbească deloc. Nu pot eu însă să decid pentru ea. M-am pus și în pielea ei, și într-a lui. Un astfel de scandal marchează copiii. I-am spus: ”Claudia nu mai vorbi!” Ei au fiecare dreptatea lor. Pe el l-am sfătuit să găsească o cale de mijloc și să aibă grijă de copii. Copiii trebuie să aibă tată și mamă”, a mai spus Andreea Bănică, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă se află într-un adevărat ”război” pentru custodia celor doi băieți pe care îi au. Claudia Pătrășcanu își dorește custodia exlusivă a micuților, deoarece nu consideră că actualul ei soț este capabil pentru creșterea lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI