A început scandalul la Survivor 2022: ‘N-au dormit și sforăiau’. Cine au fost cei care nu i-au lăsat să doarmă

A început scandalul la Survivor 2022: ‘N-au dormit și sforăiau’. Cine au fost cei care nu i-au lăsat să doarmă
A inceput scandalul la Survivor 2022 N-au dormit si sforaiau. Cine au fost cei care nu i-au lasat sa doarma

S-a lăsat cu scântei la sfârșitul primei probe din Survivor România 2022. Sezonul al treilea al celui mai îndrăgit și urmărit reality-show din lume, ce se desfășoară în Republica Dominicană, a debutat la PRO TV duminică, 16 ianuarie. După ce au pierdut jocul de recompensă, câțiva dintre membrii echipei Faimoșilor au început să se certe.

S-a declanșat primul scandal la Survivor România 2022

Victoria primului joc de recompensă din Survivor România 2022 a avut culoarea albastră, atunci când Războinicii au câștigat trusa de unelte care i-a ajutat să-și construiască acoperișul de la baraca din junglă.

La pol opus, Faimoșii au fost dezamăgiți de faptul că au început cu stângul parcursul lor în Republica Dominicană. Condițiile precare de odihnă și igienă și-au lăsat amprenta psihică asupra unora dintre vedete, precum Roxana Ciuhulescu.

Blondina s-a arătat profund infignată de faptul că nu s-a putut odihni cum trebuie, din pricina zgomotelor cauzate de sforăitul colegilor săi de echipă. Cătălin Zmărăndescu s-a apărat, reamintindu-le tuturor faptul că i-a atenționat, încă din România, să-și cumpere dopuri pentru urechi, în vederea unui somn liniștit.

Cătălin Zmărăndescu: V-am zis de acasă, de pe grup, să vă luați dopuri!

CRBL: A sforăit și una dintre fete! Elena a sforăit, s-a auzit așa încet, dar Elena a fost!

„Au apărut deja discuțiile, care sforăie, care nu poate să doarmă!”

În cadrul emisiunii Survivor ExtraShow, Zanni a dezbătut, împreună cu Majda Aboulumosha, scandalul din prima noapte din tabăra Faimoșilor. Trapperul este de părere că Zmărăndescu ar putea fi liderul Faimoșilor de la Survivor România 2022.

Zanni: Le-a picat fața când au văzut campul. Vine noaptea, e beznă. Voiam să le văd reacțiile, să văd dacă se înțeleg bine din prima noapte. Au apărut deja discuțiile, care sforăie, care nu poate să doarmă, care se trezește primul. Că mă deranjezi, se ciondăneau cumva dimineața. Roxana Ciuhulescu și Laura Giurcanu.

Majda: Da, pentru că erau foarte obosite și ai văzut că noaptea e foarte frig în junglă. Ei au și pierdut primul joc și știi cum e…nu au acoperișul, e foarte greu. Simți altfel oboseala. Chiar dacă ai plecat de puțin timp de acasă. Mai ales că Roxana e departe de copil, Andreea (n.r – Tonciu) la fel.

Premiera emisiunii Survivor România 2022 a stabilit un nou record de audiență, fiind lider incontestabil cu 3,3 milioane de români care au urmărit, cu sufletul la gură, primul joc al acestui sezon.

Cifrele sunt remarcabile, având în vedere faptul că în ultimele ediții difuzate la Kanal D, în sezonul trecut, Survivor România aduna în fața televizoarelor puțin peste 2 milioane de telespectatori.