Survivor România 2022, victorie colosală la Pro TV. Nici ‘Românii au talent’ nu se apropie de acest nivel

Survivor România 2022, victorie colosală la Pro TV. Nici ‘Românii au talent’ nu se apropie de acest nivel
Survivor Romania, record de audienta la PRO TV

Survivor România 2022 a început cu dreptul la PRO TV. Postul de televiziune din Pache Protopopescu a fost lider incontestabil de audiență duminică, 16 ianuarie, cu premiera celui mai dur și popular reality-show desfășurat în Republica Dominicană. Câte milioane de români au urmărit, cu sufletul la gură, prima ediție a celui mai recent sezon Survivor.

Premera Survivor România 2022, lider de audiență la PRO TV

Duminică, 16 ianuarie, 24 de concurenți au dat startul celui mai dur și solicitant reality-show care se desfășoară pe plaja și în jungla din Republica Dominicană. Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru a dovedi că merită să câștige jocul de recompensă, trusa de unelte care-i ajută să construiască acoperișul de la baracă.

Premiera emsiunii Survivor România 2022 a stabilit un nou record de audiență, fiind lider incontestabil cu 3,3 milioane de români care au urmărit, cu sufletul la gură, primul joc al acestui sezon.

Cifrele sunt remarcabile, având în vedere faptul că în ultimele ediții difuzate la Kanal D, în sezonul trecut, Survivor România aduna în fața televizoarelor puțin peste 2 milioane de telespectatori.

În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.3 puncte de rating şi 35.7% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.1 puncte de audienţă şi 15.1% share.

În minutul de aur, la 20.20, premiera Survivor România a adunat, în fața televizoarelor, aproximativ 3,3 milioane de telespectatori. Debutul emisiunii la PRO TV a fost un real succes, o arată cifrele înregistrate.

Cătălin Zmărăndescu, liderul Faimoșilor de la Survivor România?

În cadrul emisiunii Survivor ExtraShow, Zanni a mărturisit că l-ar considera pe Cătălin Zmărăndescu liderul Faimoșilor la Survivor România 2022, într-o discuție cu fosta lui colegă Majda Aboulumosha.

„Zanni: Mie mi-ar fi plăcut să fiu acolo. Când toată lumea se ferește, toată lumea se ascunde, zici că nu mai e Survivor, zici că te-a atacat cineva, l-ai văzut pe Zmărăndescu? Și-a pus bandana și uite așa stătea (n.r. –  duce mâna la frunte).

Majda: Înseamncă că el a dat semnalul că o să fie liderul.

Zanni: Aia a fost atitudinea de lider. În timp ce ceilalți se sperie, se ascund. Xonia s-a ascuns în nisip, atitudine de supraviețuitor. Au sărit, s-au împiedicat, au căzut pe jos.”, a fost dialogul dintre cei doi foști Faimoși.

Survivor România se difuzează duminică, luni și marți, de la 20.00, la PRO TV. Telespectatorii sunt nerăbdători pentru a vedea ce vor face, în continuare, concurenții lor preferați. Tu cu cine ții?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI