Ce a îndrăznit să facă Elena Băsescu, în public: ”Nu e ușor când știi că se vor uita milioane de oameni”

Ce a îndrăznit să facă Elena Băsescu, în public: ”Nu e ușor când știi că se vor uita milioane de oameni”
Ce a îndrăznit să facă Elena Băsescu, în public ”Nu e ușor când știi că se vor uita milioane de oameni”

Mezina familiei Băsescu, EBA, a fost prezentă în cadrul emisiunii Masked Singer România de la PRO TV. Acum, după ce a câștigat admirația publicului, a juriului și probabil a românilor din fața micilor ecrane, Elena Băsescu a vorbit despre ce a îndrăznit să facă în public.

Ce a îndrăznit să facă Elena Băsescu, în public

Dacă vă aduceți bine aminte, EBA nu e cântăreața. Nu a cochetat niciodată cu acest domeniu, chiar dacă frumusețea ei fizică probabil i-ar fi făcut pe oameni să uite că nu are voce. Dar și-a luat inima în dinți și a acceptat provocarea celor de la PRO TV, participând la Masked Singer România de la PRO TV.

Mezina familiei Băsescu a acordat un interviu amplu pentru cei de la click.ro în care a mărturisit că s-a pregătit intens pentru moment. A luat lecții de canto înainte de a urca pe scenă, dorind să fie bună și să nu se facă de râs.

”Ideea show-ului era să ne comportăm cât se poate de autentic. Am făcut doar pregătire pentru cântat, nu şi pentru prezenţa scenică şi dans. Cât despre identificarea cu personajul, am noroc că am două fetițe – desenele animate My Little Pony nu sunt doar la televizor, ci şi pe figurine, păpuşi sau hăinuţe. Trebuie însă să recunosc că, de la început de când producătorii mi-au propus personajul Unicornul, masca şi costumul în sine m-au cucerit”, a spus Elena Băsescu.

”Nu e ușor când știi că se vor uita milioane de oameni”


Întrebată de ce a acceptat o asemenea provocare, nefiind pasionată de o carieră în muzică, Elena Băsescu a spus adevărul. Și-a dorit să o facă tocmai pentru a ieși din zona de confort, lucru pe care e bine să îl facem cu toții, uneori.

”Nu. Tocmai asta a fost şi ideea – să ies din zona mea de confort şi să fac ceva cu totul diferit. Dar nu e neapărat cel mai ușor lucru să faci asta când știi că se vor uita sute de mii sau milioane de oameni la tine. La fel este și în politică, doar că acolo este un teren pe care îl cunosc de mulți ani. Mă simt mai confortabil să vorbesc într-un sacou și o pereche de pantaloni decât să cânt într-un costum de unicorn. Ce este similar cu lumea politică este că și acolo, ca și la Masked Singer, cu greu ne putem da seama ce se ascunde sub măștile celor din fața noastră”, a mai adăugat Elena Băsescu, care a și mărturisit elementul care a dat-o de gol în cadrul emisiunii:

”Cred că indiciul cu ”Copiii căpitanului Grant”, cartea pe care Unicornul o citește copiilor în beta de indicii. Deci, legătura cu faptul că sunt mamă a fost făcută imediat. În plus, mereu când se pregătea Codin să spună ceva despre personajul meu, avea întipărită pe faţă expresia aceea: „te cunosc de undeva, dar nu ştiu unde să te iau”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI