Ce a început Mirabela Dauer să facă la bătrânețe. Răzvan Simion a fost șocat, apoi a început să râdă copios: ”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”

Ce a început Mirabela Dauer să facă la bătrânețe. Răzvan Simion a fost șocat, apoi a început să râdă copios: ”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”
Ce a inceput sa faca Mirabela Dauer la batranete

Artista Mirabela Dauer, care pe 9 iulie împlinește vârsta de 74 de ani, a dezvăluit ce anume s-a apucat să facă de curând, în pandemie. Aceasta a mărturisit totul în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, o ediție specială, cu multe dedicații și urări pentru cei care sărbătoresc onomastica de Sfântul Gheorghe.

Ce a început Mirabela Dauer să facă la bătrânețe

Artista, care are și mulți prieteni care azi își sărbătoresc onomastica a ținut să le ureze La mulți ani, spunând că încă de aseară a tot început să trimită mesaje de felicitare. Tot Mirabela Dauer a mărturisit și ce obicei a început să ia, în ultima perioadă, și anume, acela de a bea vin.

”Am mulți Gheorghe în viața mea de sărbătorit, dau mesaje incă de aseară. Sunt activă, e o bucurie, sa vada ca nu ii uit. Oamenii nu mai dau mesaje la toată lumea. Eu nu beau, acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și daca sunt cuminte beau mai mult decât el. Este un vin roze, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare ca sunt o mare betivanca. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu il beau sec.”, i-a dezvăluit artista Mirabela Dauer lui Răzvan Simion, care a ținut să o ”avertizeze” pe aceasta!

”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”, i-a zis Răzvan Simion Mirabelei Dauer.

Mirabela Dauer nu s-a lăsat însă ”afectată” de aceasta, pesemne că de-a lungul timpul multe s-au scris la adresa ei, care au ”călit-o”.

”Si ce sa fac, daca scriu ziarele, sa nu am somn? Nu ma lamentez, ce e in sufletul meu e in sufletul meu, eu nu ma vait. Ma vait doar la cainele meu care ma latră”, i-a mai mărturisit Mirabela Dauer lui Răzvan Simion.

”Ce o fi la tine in casă acolo!”, i-a mai spus Răzvan Simion, care a întrebat-o și dacă înainte obișnuia să meargă la restaurante.

”Mergeam inainte la restaurant, este viata mea sa merg la restaurant”, a conchis Mirabela Dauer.

Despre Mirabela Dauer

Mirabela Dauer, născută Mirabela Scorțaru, s-a născut la data de iulie 1947, București. Mirabela Dauer este o cântăreață română de muzică ușoară și este considerată de unii critici muzicali ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 40 de ani, alături de Corina Chiriac și Angela Similea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI