De ce și-a schimbat Mirabela Dauer religia. Explicația fără precedent a artistei

De ce și-a schimbat Mirabela Dauer religia. Explicația fără precedent a artistei
Motivul pentru care Mirabela Dauer și-a schimbat religia

„Cu ani în urmă, eu m-am convertit la o altă religie. Am făcut-o pentru că am vrut să mă călugăresc”, erau declarațiile Mirabelei Dauer dintr-un interviu oferit unei televiziuni. Artista a dat detalii despre decizia sa.

Mirabela Dauer, detalii despre decizia de a-și schimba religia

Nu mulți știu că părinții Mirabelei Dauer sunt originari din Israel, iar o parte din familia ei locuiește acolo. Artista s-a născut în cultura evreiască. De-a lungul anilor, aceasta a trecut prin multe experiente neplăcute, care au făcut-o să își îndrepte fața spre divin. Astfel, în urmă cu mulți ani, se gândea să se călugărească. A și făcut pași înspre acest vis: și-a schimbat religia de la evrei la creștini ortodocși. Deși nu a mai ajuns ”mireasa lui Dumnezeu”, nu regretă că a făcut această schimbare.

„Eu eram într-o perioadă proastă, m-am dus la un preot și mi-a spus că nu se face așa, că trebuie să fie o convingere. Dacă vreau să fiu mireasa lui Hristos, mi-a zis, trebuie să fiu nu dacă sunt supărată atunci, deziluzionată, furioasă, dezamăgită.

Nu a fost momentul și probabil că nu sunt făcută pentru asta. În schimb, sunt fericită că mă pot duce la biserică, la mănăstiri. Am două lăcașuri unde mă duc cu tot sufletul. Dar și când mă dus la Ierusalim…eu plec alt om de acolo. Sunt mai liniștită”,

Care este cea mai importantă lecție de viață pe care a primit-o? 

Solista de muzică ușoară apreciază că nu a primit lecții de viață, ci și le-a dat singură. Ea mai spune că, deși nu are o viață încadrată în etalonul societății, este fericită și iubește viața. În plus, chiar și acum, la 73 de ani, nu poate să stea o clipă, ba chiar își caută de lucru în fiecare minut.

„Eu nu am primit nicio lecție de viață. Lecțiile de viață mi le-am dat eu, în urma dezamăgirilor. Pentru mine, fericirea înseamnă să trăiesc. Eu iubesc viața enorm, iubesc oamenii enorm, animăluțele. Contrar așteptărilor, nu iubesc călătoriile.

Eu sunt un om activ, trebuie să fac ceva, și dacă nu am treabă, atunci plec undeva, trebuie să plec undeva. Plec în vacanță când mă plictisesc. Sunt disperată să plec undeva, să fac ceva. Eu nu pot să stau acasă”, a povestit cântăreața într-un interviu pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI