07 mart. 2021 | 09:35

Ce a găsit în casă Bianca Drăgușanu de ziua ei. A avut o mare surpriză

Monden
Ce a găsit în casă Bianca Drăgușanu de ziua ei. A avut o mare surpriză
Bianca Drăgușanu fericită la 39 de ani

Ieri, pe 6 martie, zi mare în viața blondei Bianca Drăgușanu. Alături de prieteni, familie și apropiați, Bianca și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere. A avut norocul să petreacă într-un club din capitală, având în vedere că s-ar putea să se închidă din nou. Vedeta, fericită nevoie mare, a avut parte și de cadouri inedite din partea celor apropiați.

Bianca Drăgușanu fericită la 39 de ani

După o perioadă tulbure, cu scandaluri, divorțul de Alex Bodi, apoi presupusa despărțire de Gabi Bădălău, ieri a venit momentul relaxării pentru Bianca Drăgușanu. Ieri, pe 6 martie, blonda a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, iar prietenii, familia, i-au fost aproape.

Deși se anunța că s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău, acesta din urmă i-a făcut de ziua ei un cadou pe măsura furmuseții vedetei. Bianca Drăgușanu posta ieri pe Instagram două poze.

Într-una dintre ele Bianca posta un imens buchet de flori, lângă acesta scriind un simplu Te iubesc!, iar în cea de a doua poză baloane imense, scriind ”Surpriză de ziua mea”.

Dacă despre baloane nu știm exact cine i-ar fi făcut surpriza, despre buchet redacția Impact.ro a aflat că provin de la Gabi Bădălău. Cu alte cuvinte cei doi sunt încă în relații bune, nu s-au despărțit, mai ales că Bianca Drăgușanu însoțea poza cu expresia Te iubesc”. Deși se zvonea că l-ar fi părăsit și pe Gabi Bădălău, Bianca declara despre noul ei partener:

”El este un bărbat singur și asumat. În momentul de față eu nu sunt pregătită pentru el. Iar Claudia Pătrășcanu poate să stea liniștită că nu i-l iau”, spunea Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău.

Petrecere în club de ziua Biancăi

Ziua de ieri se pare că a început bine pentru Bianca Drăgușanu, la fel și seara se pare. Seara a continuat într-unul din cluburile din Capitală, unde Bianca, alături de prieteni, și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast, șampanie și atmosferă relaxantă. A avut parte de o petrecere pe cinste.

După scandalul cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu era întrebată dacă așteaptă vreun cadou sau chiar mesaj de la fostul soț. Diva a răspuns cât se poate de tranșant:

”Mă fac că n-am auzit. De ce să mă întrebi așa ceva în primul rând. S-a terminat filmul gata, nu. N-ar putea să-mi zică, exclus. Nu s-a putea întâmpla așa ceva. Mi se pare de cascadorii râsului. Eu n-am așteptări la modul general. E greșit să ai așteptări”, a spus Bianca Antena Stars.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro