Ce a găsit Andreea Marin la Vama Siret: „Nu am cuvinte”. Dezvăluiri emoționante ale vedetei TV

Ce a găsit Andreea Marin la Vama Siret: „Nu am cuvinte”. Dezvăluiri emoționante ale vedetei TV
Ce a găsit Andreea Marin la Vama Siret

Ce a găsit Andreea Marin la Vama Siret. Vedeta de televiziune este ambasador UNICEF, iar pe lângă faptul că empatizează cu cetățenii ucraineni aflați în suferință, ea s-a deplasat la punctul de frontieră pentru a oferi ajutor celor care au fugit din calea războiului. De altfel, statisticile arată că că mai mult de un milion de ucraineni și-au părăsit țara pentru a se salva din calea atacurilor.

Ce a găsit Andreea Marin la Vama Siret

Andreea Marin este impresionată și solidară cu drama ucrainenilor. În țara noastră, până la ora actuală, în România au ajuns aproximativ 70.000 de refugiați, dintre care 40 000 au ales să plece către alte state ale Uniunii Europene. Însă copiii sunt cei mai afectați în tot acest coșmar. Mamele lor au pus în bagaje ce au apucat și au plecat, în timp ce tații lor au fost nevoiți să rămână în Ucraina, ca să continue lupta.

În țara noastră au fost instalate puncte speciale de trecere a frontierei pentru refugiați, iar într-unul dintre acestea a ajuns și Andreea Marin. Ea le-a fost alături refugiaților atât în calitate de Ambasador Național UNICEF, dar și în calitate de mamă.

„Sunt cuprinşi de teamă, după ce au auzit în mod repetat zgomot de arme grele, au inima frântă după ce au fost forţaţi să-şi vadă părinţii despărţiţi şi să părăsească tărâmul copilăriei, lumea lor de până acum, pentru a străbate un drum care nu duce nicăieri pentru ei. Sosesc la hotarele noastre înfriguraţi, le e foame, simt atâta nesiguranţă şi teamă.

Mă aflu azi la una dintre graniţele noastre alături de echipa UNICEF şi tot acest amalgam de sentimente e foarte greu de dus într-un suflet de mamă”,  a transmis Andreea Marin.

Vedeta a mai continuat:

„O zi în care mama din mine nu a putut fi detaşată în limite rezonabile, ca un jurnalist cu 30 de ani de meserie în spate, de subiectul fiecărui interviu. Prea mult de dus. Prea greu. Impresionant şi cutremurător, totodată.

Fiecare fotografie este o poveste în sine. Pe rând, în zilele ce vin, vi le voi spune pe toate. Emoţia puternică spune însă multe, şi fără cuvinte”, a mai notat Andreea Marin, impresionată de poveştile oamenilor ajunşi de la Vama Siret.

A șasea zi de război în Ucraina

Azi este a șasea zi a războiului în Ucraina. Au avut loc noi bombardamente rusești asupra principalelor orașe ucrainene, Kiev și Harkov, iar la Ohtârca, 70 de militari ucraineni au fost uciși după un atac al artileriei ruse asupra bazei lor. Tot azi Rusia ar fi folosit bomba termobarică în atacul asupra Ucrainei.

Urmăriți Playtech.ro și pe