Ce a ales Andreea Marin între Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Mesajul clar al vedetei TVR

Ce a ales Andreea Marin între Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Mesajul clar al vedetei TVR
Ce a fost intrebata Zana Surprizelor

Andreea Marin este o prezență obișnuită în peisajul din showbizul românesc. Vedeta este printre cele mai longevive și îndrăgite prezentatoare tv. Ea a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr, alături de care are o fiică, pe nume Violeta. Cu celebrul cântăreț a fost și Mihaela Rădulescu, iar între cele două femei a fost întotdeauna o rivalitate ascunsă, pe care niciun nu a tranșat-o. 

Andreea Marin, pusă într-o situație dificilă

De-a lungul timpului, cele două au avut mai multe dispute, însă ambele au încercat, mai ales în ultimii ani, să fie mature și să se țină departe de orice conflict. 

Zâna Surprizelor a venit la emisiunea lui Cătălin Măruță, care a provocat-o să răspundă la întrebări incomode sau să mănânce sos iute. 

Ea a acceptat provocarea, iar una dintre întrebările lui Cătălin Măruță a fost pe cine ar arunca de pe o barcă, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, în cazul în care ar trebui să arunce pe cineva în ocean ca să se salveze. Lavinia Pîrva este actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. 

Andreea Marin a răspuns la întrebare, aducând și argumente pentru varianta aleasă. 

Pe cine a ales dintre Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu

„Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi, ești obligată să arunci un membru al echipajului. Echipajul este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, pe cine alegi să arunci pentru a te salva.”, a spus Cătălin Măruță.

„Tot ce facem aici este o glumă și sper că își dau seama cei de acasă.

Răspunsul meu a fost fără ezitare, Mihaela Rădulescu că știe că înoate.”, a răspuns Andreea Marin.

Vedeta are o relație cu Adrian Brâncoveanu, iar Ștefan Bănică Jr. Are trei copii cu trei femei diferite: pe Violeta, cu Andreea Marin, pe Radu Bănică, din prima căsnicie și pe micuțul Alexandru, alături de Lavinia Pîrva. 

Anul trecut, cântărețul a plecat în vacanță cu toți cei trei copii și actuala lui soție. Violeta și Radu se înțeleg foarte bine, fiind de vârste apropiate. Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, semn că, deși sunt doar frați vitregi, cei doi se înțeleg de minune.

Urmăriți Playtech.ro și pe