Ce a făcut un bărbat după divorțul de soție: gestul absurd de la care ți se ridică părul pe mână

Ce a făcut un bărbat după divorțul de soție: gestul absurd de la care ți se ridică părul pe mână

Acțiunile unui bărbat care a divorțat de curând au devenit virale. Omul a ajuns în fața unui judecător după ce gestul său i-a lăsat fosta soție fără pensie alimentară.

Un om de afaceri canadian a ajuns după gratii pentru 30 de zile. Decizia judecătorului a venit după ce bărbatul a confirmat că ar fi dat foc la nu mai puțin de un milion de dolari în numerar. El a folosit suma fabuloasă în două focuri de tabără cu scopul unic de a nu mai avea cum să-i plătească pensie alimentară soției sale. Divorțase de curând și i s-a părut normal să reacționeze așa, după ce a aflat că cea mai mare parte a banilor săi vor ajunge în mâna femeii.

foc bani

Cu o privire cât se poate de senină, Bruce McConville, în vârstă de 55 de ani, a relatat evenimentele din ultimele luni unui judecător din Curtea Superioară din Ottawa. A spus că a retras de la bancă un milion de dolari canadieni (aproximativ 750.000 de dolari americani) din 25 de episoade diferite, din cele șase conturi pe care le avea deschise. A pretins ulterior că banii au fost arși în curtea casei sale. Pe 21 septembrie 2019 a ars 743.000 de dolari, iar pe 15 decembrie a ars restul de 296.000 de dolari.

McConvill este o personalitate în Ottawa. El a candidat la primăria orașului în 2018. Pentru a atesta faptul că a retras fabuloasa sumă din bancă, a spus că are toate chitanțele. În privința focurilor, există însă niște semne de întrebare, pentru că nu le-a înregistrat în format foto sau video și nici nu a existat vreun martor. Nu este exclus să fi ascuns banii, într-o formă sau alta, dar acest lucru este foarte dificil de dovedit.

”Nu te cred. Nu am încredere în tine. Cred că nu ești onest”, i-a spus judecătorul bărbatului când a aflat că a dat foc la bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI