Cu cine s-a căsătorit Liviu Guță, la doar 3 luni de la divorț. În loc să-l felicite, fanii l-au blamat

Cu cine s-a căsătorit Liviu Guță, la doar 3 luni de la divorț. În loc să-l felicite, fanii l-au blamat

Liviu Guță se pare că în acest moment este în vizorul presei, dar mai rău în vizorul fanilor săi care l-au cam ”tăvălit” după ce,la nici trei luni de ladivorț, a decis să se recăsătorească cu Maria Roxana.

Cu cine s-a căsătorit Liviu Guță, la doar 3 luni de la divorț

La finele lui 2019 divoțul manelistului a fost unul din subiectele fierbinți din presa mondenă românească. După o căsnicie ce a durat 13 ani, Liviu Guță își șoca fanii, atunci când a făcut anunțul divorțului. Până la acest moment cei doi aveau o căsnicie frumoasă și doi copii, un băiat, Mario, de 11 ani și o fetiță de 6 ani.

”Această femeie a apărut în viața mea la câteva luni după divorț, mă face fericit, fosta mea soție e bine, copiii bine și toată lumea e fericită! Vă rog frumos să nu mai judecați voi și să vă vedeți de treaba voastră de familiile voastre, de copiii vostrii și așa mai departe ! Este treaba mea ce fac cu viața mea și atât! O iubesc pe Roxana ne-am logodit suntem fericiți, compatibili Maxim și vom fi fericiți până la sfârșitul vieții ! Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana , și așa vor rămâne toată viața lor! Vă mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți să fiți fericiți !”, scria Liviu pe pagina sa de facebook, într-un comentariu.

În loc să-l felicite, fanii l-au blamat

Noua soție a cântărețului a devenit subiect de blam pe rețelele de socializare, imediat după ce Liviu a postat anunțul în care confirma nunta și faptul că Maria Roxana a răspuns pozitiv cererii în căsătorie.

”Eu cred ca am dreptul la fericire, iar eu mi-am găsit fericirea ! Te iubesc Maria Roxana. Voi nu știți ce s-a întâmplat între mine și fosta soție, așa ca vedeți-vă de familiile voastre de copiii vostrii și așa mai departe ! Unii mă judecĂ pentru că se cred mari inteligenți și familiști (oha) dar pe ei nu se văd, ori mesajele mi le scriu în familie ori alături de soț sau soție să se vadă cât de familiști sunt ei! Nu am nevoie de părerile voastre mai ales să mă judecați că m-am căsătorit cu dragostea vieții mele, mare păcat așa-i? Așa se vede din unghiul vostru că eu sunt cântăreț și cântăreții își schimba femeile ca pe șosete, spun unii…

Cu cine s-a căsătorit Liviu Guță, la doar 3 luni de la divorț. În loc să-l felicite, fanii l-au blamat
Cu cine s-a căsătorit Liviu Guță, la doar 3 luni de la divorț. În loc să-l felicite, fanii l-au blamat

Dar ce ar fi să vă închipuiți că eu sunt fericit (chiar sunt) și să vă bucurați de binele oamenilor în general cum și eu vă bucur cu melodiile mele de 23 de ani… Nu aș vrea să scriu o carte pentru că, sigur , nu ați citi-o așa că un singur lucru vă spun: eu nu mi-am părăsit familia și nici copiii, suntem prieteni eu cu fosta iar copiii sunt ai noștri și îi creștem în continuare ! Punct!!!! Eu și Roxana ne iubim foarte mult și așa ne vom iubi toată viața la fel cum așa ne vom iubi și copiii indiferent de situație !!! Vă mulțumesc celor ce îmi scrieți din suflet iar celor ce mă jignesc Dumnezeu să aibă grijă de voi! Să aveți o viață frumoasă și nu uitați să zâmbiți !”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI