EXCLUSIV Unde s-a mutat de acasă soțul Oanei Roman. Divorțul de Marius Elisei este iminent

EXCLUSIV Unde s-a mutat de acasă soțul Oanei Roman. Divorțul de Marius Elisei este iminent
EXCLUSIV Unde s-a mutat de acasă soțul Oanei Roman. Divorțul de Marius Elisei este iminent

Se pare că nu mai este nicio cale de întoarcere între Oana Roman și Marius Elisei, aceștia fiind la cuțite. Mai mult decât atât, Marius Elisei a plecat de acasă, fără a mai fi cale de împăcare între cei doi. Divorțul este pe cât se poate de iminent.

Unde s-a mutat de acasă soțul Oanei Roman

După ce Oana Roman a aflat de infidelitatea lui Marius Elisei cu transsexualul Delia Rexha, Marius Elisei a părăsit căminul conjugal. Acesta nu muncește, ci își omoară timpul și singurătatea jucând jocuri video la calculator întreaga noapte. Mai mult decât atât, acesta nu pare să se gândească la modul în care se va întreține, dat fiind că în prezent locuiește în casa unui amic. Programul său este unul cât se poate de haotic: nopatea la laptop, iar ziua se trezește la ora 15:00. Pe de altă parte Oana Roman s-a săturat să fie cea care îl sprijină și îl întreține pe Marius Elisei, au precizat surse pentru Impact.ro.

Pe de altă parte, infidelitatea cu transsexualul Delia Rexha nu este prima ”escapadă” a lui Marius Elisei. Acesta a mai trișat-o pe Oana și în urmă cu șase ani, pe când era plecat în străinătate pentru a-și întreține familia. Astfel, Bărbatul ar fi avut o relație de care Oana a flat, iar întâmplarea a făcut ca cei doi să ajungă atunci la cuțite.

Se dezlănțuie atunci când consumă alcool

Poate așa a fost, însă în acest caz, căci, până la discuția cu transsexualul au mai fost alte întâmplări de neuitat pentru Oana. Potrivit surselor Impact.ro, Marius Elisei a mai călcat strâmb, în 2014, când a plecat să muncească în străinătate pentru a-și întreține familia. Bărbatul ar fi avut o relație de care Oana a aflat. Întâmplarea i-a făcut atunci să ajungă la cuțite. Mai mult decât atât, Marius Elisei pare să-și piardă controlul atunci când este în stare de ebrietate, devenind agresiv și jignind-o pe Oana, căreia îi compară calitățile fizice cu ale altor domnișoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI