Ce a făcut Tudor Chirilă, după moartea Cristinei Țopescu. Ea l-a apărat în fața românilor, dar gestul lui i-a dezamăgit pe mulți

Autor: Năstase Mirabela - 20:04, 14 ian. 2020

Moartea fulgerătoare a Cristinei Țopescu i-a șocat și îndurerat deopotrivă pe mulți. Cei care au cunoscut-o au vorbit sau au postat pe conturile de socializare gânduri despre fosta jurnalistă, mai puțin Tudor Chirilă, pe care aceasta l-a apărat public în două situații în care a fost implicat artistul.

Ce a făcut Tudor Chirilă, după moartea Cristinei Țopescu

Ne reamintim cu această ocazie de epsiodul petrecut în 2019 când Cristina Țopescu i-a luat apărarea lui Tudor Chirilă, după incidentul în care acesta a pălmuit un bărbat care i-a jignit tatăl. Deși mulți au fost cei care i-au sărit în cap pentru gestul său, fosta jurnalistă declara:

„Asta cu tatăl meu am auzit-o şi eu pe Facebook de multe ori. Dacă l-aş avea în faţă pe cel care îndrăzneşte să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aş trage câte palme aş putea eu. Dacă aş fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinţi, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a notat fiica lui Cristian Ţopescu pe contul de socializare.

Un alt episod în care Cristina Țopescu a fost la unison cu cauza lui Tudor Chirilă a fost la protestele din decembrie 2018, când acesta a mers în Piața Victoriei și s-a declarat nemulțumit că nu sunt mai mulți români care să iasă în stradă pentru democrație. Pe atunci, Cristina Țopescu posta pe Facebook:

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni. Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei. Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!“.

Victor Ciutacu sare la gâtul lui Chirilă

Acum, la moartea jurnalistei, e liniște pe pagina de socializare a lui Tudor Chirilă. Nicio vorbă în memoria sa. Gestul a fost taxat atât de internauții care nu au uitat, dar și de Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

”Ultima oară când am stat de vorbă, telefonic, cu Țopeasca a fost în primăvară, când bătea Chirilă lumea pe stradă. A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie. Acu’ văd că ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva, orice.”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI