Afacerea în care Andreea Marin a investit mulți bani. Cum arată sediul în care vedeta vrea să schimbe piața

Afacerea în care Andreea Marin a investit mulți bani. Cum arată sediul în care vedeta vrea să schimbe piața
Ce afacere are Andreea Marin?

Andreea Marin a investit sume mari într-o afacere deosebită. Fanii celebrei prezentatoare de televiziune sunt surprinși de noile vești din partea acesteia. Cum arată sediul și cum vrea să schimbe Zâna piața?

Ce afecere are Andreea Marin?

Andreea Marin a dat drumul recent unui nou business. Vedeta le-a dezvăluit în premieră fanilor cum arată locul în care ea își va desfășura activitatea. Prezentatoare de la TVR și-a construit un sediu aparte exact ca acasă. Concret, este vorba despre Creative Hub Voice&Visibility, comunitate creativă.

„Media, PR, evenimente, cursuri, conferinte, natura si bucurie de a creste frumos impreuna. Concept marca Andreea Marin”, scrie pe contul de Instagram special creat pentru acest proiect. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a postat în mediul online imagini și un text pentru internauții care o urmăresc în care le-a arătat totul în detalii.

Vedeta le-a urat o dimineață fantastică fanilor și le-a arătat colțul ei de Rai în care reușește să îmbine utilul cu plăcutul și să aducă și rezultate bune: „Bună dimineața, prețuiește viața! Am creat acest colț de rai, terasa către grădina cu miresme de la @creativehubvoiceandvisibility, și sunt încă din zori aici, zi de zi!

Liniștea dimineții e brăzdată doar de ciripitul păsărelelor și zumzetul gâzelor, foșnetul frunzelor însă a dispărut în zilele acestea toride. Gândesc și plănuiesc cel mai bine ce urmează peste zi în munca mea astfel, nu există o atmosferă mai bună pentru începutul unei zile de lucru pentru mine, înainte să sosească oricine altcineva.”

Ce cadou a pregătit pentru fani?

Aceasta a continuat să le mărturisească faptul că este foarte cald și că încă de la primele raze de soare trebuie să se ferească, iar oricât de tare și-ar dori să se bucure de verdeață și de flori sau culorile senine din jur, nu poate să nu caute umbră la un moment dat. Din acest motiv, Zâna a comandat o copertină de peste 7 metri lungime.

„Am obținut și un avantaj pentru voi, cei interesați să își renoveze, total sau parțial, casa sau sediul de lucru: dacă specificați codul „Andreea Marin” atunci când cereți o ofertă de preț pe https://practix.ro (#ad), aveți o reducere suplimentară de 5% care se cumulează și cu celelalte oferte existente pe site. Reducerea este valabilă atât pentru produsele de umbrire – copertine, rulouri exterioare, rolete textile sau jaluzele – cât și pentru cele de închidere – uși de garaj, plase antițanțari sau grilaje metalice. O zi frumoasă, cu sănătate și cu spor!”
Andreea Marin (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI