Andreea Marin a șocat în emisiunea lui Cătălin Măruță la Pro TV: ‘Ce dacă semăn cu Lavinia?’

Andreea Marin a șocat în emisiunea lui Cătălin Măruță la Pro TV: ‘Ce dacă semăn cu Lavinia?’
Andreea Marin a șocat în emisiunea lui Catalin Maruta

Andreea Marin a fost intervievată de micuța Maria Gyorfi, la rubrica sa din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin a șocat în emisiunea lui Cătălin Măruță la Pro TV

Andreea Marin a răspuns întrebărilor Mariei Gyorfi și a făcut mărturisiri inedite. Întrebată ce părere are atunci când oamenii o numesc pe Andreea Marin în mod ironic ”Zână”, aceasta a spus:

”Daca oamenii imi spun Zana in mod ironic, asta ii defineste pe ei, nu pe mine.”

Andreea Marin a povestit și când s-a sărutat prima dată cu un băiat.

”Cred ca ma apropiam de liceu cand am primit un sarut de la un baiat”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit și despre cele trei căsnicii prin care a trecut și care s-au soldat cu un divorț. Vedeta a spus că nu regretă nimic din trecutul ei.

”Se intampla in viata sa nu iti mearga casnicia. Eu am ales sa traiesc in frumos. Sunt si lucruri care ne despart, nu doar care ne unesc. Ideea sa fie fim sinceri cu noi. Nu am nici cel mai mic regret ca m-am despartit, decizia a fost a mea”, a spus Andreea Marin.

Maria Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă la chip cu Lavinia, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. Reacția acesteia a fost neașteptată.

”Si ce daca seman cu Lavinia? Eu nu traiesc in trecut! Traiesc in prezent”, a replicat fosta ”Zână a surprizelor”.

”Aș dori și al doilea copil”

Andreea Marin a mai ținut să precizeze că este o femeie puternică, însă au existat și momente când lacrimile i-au curs pe obraz. Ea a mai spus că își mai dorește un copil și a dezvăluit că fiica ei, Violeta, se înțelege perfect cu frații săi, pe care nu îi consideră ”vitregi”.

”Nu plang eu atat de usor, sunt puternica, dar au fost momente cand lacrimile au curs si pe obrazul meu.  As dori si al doilea copil. Suntem pregatiti pentru asta. Ei (n.red. Violeta și frații săi) nu sunt frati vitregi, noi nu privim lucrurile așa. Fratii se inteleg bine intre ei.”, a mai dezvăluit Andreea Marin.

Amintim că după cele trei căsnicii eșuate, Andreea Marin și-a găsit liniștea sufletească alături de Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 35 de ani. Cei doi s-au cunoscut la puțin timp după moartea tatălui ei.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a povestit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI