Ce a făcut Sebastian Chitoșcă la Survivor România. A avut curaj să recunoască abia după finală

Ce a făcut Sebastian Chitoșcă la Survivor România. A avut curaj să recunoască abia după finală
Ce a făcut Sebastian Chitoșcă la Survivor România

Fostul Faimos, Sebastian Chitoșcă, a făcut declarații despre cum a fost experiența Survivor România 2021 pentru el. Acesta a dezvăluit ajunsese chiar să fure mâncare din tomberoane.

Ce a făcut Sebastian Chitoșcă la Survivor România

„Da, am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane, dar sincer nu mi se părea că furam. Era foarte mare foamea și dacă vedeai orice colț de pâine pe jos, undeva în cort, o luai fără să te vadă nimeni și o băgai în gură. Nu mai conta de cât timp era acolo. Practic, am extras mâncare din locuri din care nu aveam voie, dar nu vă gândiți că mâncare multă, ce mai prindeam și eu pe acolo”, a declarat Sebastian Chitoșcă, pe contul său de Youtube.

Mai mult, Sebastian Chitoșcă a mărturisit că l-a admirat mereu pe Zanni pentru sinceritatea sa.

„Când am ajuns la Survivor, logica mea a fost să îi cunosc pe toți. În mare parte, toți concurenții aveau ceva cu Jador. Bine, nu aveau toți tupeu să îi zică în față, decât Zanni și Cosmin.

Despre Zanni am avut o părere foarte bună dinainte. Mi-a plăcut foarte mult de el. Am avut o părere foarte bună. Este o persoană foarte deșteaptă, foarte deschisă și sinceră. S-a pliat perfect pe stilul meu. Am avut o părere bună de la început”, a mai adăugat fostul Faimos.

Zanni a câștigat Survivor România 2021

Amintim că Zanni a fost concurentul care a câștigat concursul Survivor România 2021 și premiul pus în joc, în valoare de 50.000 de euro. Acesta a spus și ce anume vrea să facă cu banii obținuți.

Astfel că Zanni vrea să își îndeplinească un vis mai vechi, acela de a avea propria locuință. Artistul așteaptă cu nerăbdare să își achizițoneze un apartament.

Mai mult, și tariful lui s-a mărit, după participarea la această competiție. Alex Velea, mentorul lui Zanni, este de părere că acesta îi va depăși pe Mario Fresh și Lino Golden.

”Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500 de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană”, ne-au precizat apropiații săi, pentru Playtech.

Zanni a mai făcut și alte dezvăluiri după ieșirea din competiție, într-o emisiune de televiziune, spunând că s-a sărutat cu Roxana Ghiță și cu Adelina.