21 iul. 2021 | 07:57

Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana Porgras recent. Totul s-a aflat abia acum

Monden
Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana Porgras recent. Totul s-a aflat abia acum
Ce s-a intamplat intre Zanni si Ana Porgras recent

Relația dintre Zanni și Ana Porgras se pare că s-ar fi sfârșit înainte de a începe cu adevărat. Deși fosta gimnastă s-a dus în Republica Dominicană pentru a-l susține pe Zanni în marea finală care s-a desfășurat sâmbătă, 10 iulie, prietenia dintre cei doi s-a rupt după ce s-au întors în România.

Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana Porgras recent

Cu toții am văzut apropierea dintre Ana Porgras și Zanni la Survivor România. Deși în jungla dominicană au fost extrem de apropiați, iar colegii lor au crezut că formează un cuplu, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit brusc, la venirea lor acasă.

Trapperul a mărturisit că, după finala Survivor, cei doi au mers într-o cameră de hotel unde au stat de vorbă, iar protejatul lui Alex Velea s-ar fi supărat după ce a citit un mesaj misterios în telefonul brunetei.

Deși fanii emisiunii Survivor România au sperat până în ultima clipă ca cei doi foști Faimoși să fie împreună, iată că destinul a avut alte planuri pentru ei:

„Relația dintre Zanni și Ana este una foarte rece în acest moment. Nu și-au mai vorbi deloc după ce s-au întors din Republica Dominicană, și-au dat unfollow pe Instagram. Nici unul nu are măcar o fotografie în care să apară amândoi, cu toate că Ana a fost în Dominicană să-l susțină și s-au pozat acolo.

În acest moment este foarte greu de vorbit despre o împăcare, dacă nici unul nu face vreun pas în sensul ăsta. Singura șansă să se împace ar fi să treacă peste orgolii și să discute despre situația lor, că e clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”, au declarat surse apropiate de Zanni, exclusiv pentru Wowbiz.

Fanii Survivor România speră ca cei doi să rămână împreună

Prietenii lui Zanni susțin că pe umerii foștilor Faimoși există multă presiune din partea urmăritorilor, care îi bombardează zilnic cu mesaje și critici.

Distanța dintre ei nu pare să se micșoreze, mai ales acum când Ana Porgras i-a dat unfollow și nu-l mai urmărește pe Zanni pe rețelele de socializare.

„Fanii le scriu aproape zilnic, există și mult hate… E greu să nu te lași influențat de mesajele pe care le primești zilnic. Cea mai rea chestie e că Zanni și Ana se comportă ca doi oameni care s-au iubit și s-au despărțit deși între ei nici nu a fost o relație adevărată”, a mai declarat prietenul respectiv.

Mai mult de atât, Ana Porgras a declarat recent că Zanni nu e tipul ei de bărbat:

„Nu am iubit. Îl aștept pe Zanni să iasă, dar nu să-l fac iubit. Nu e genul meu, mie îmi plac bărbații mai mari… gen conformația ca Moroșanu… Mai înalți, așa”, a declarat fosta Faimoasă de la Survivor România.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro