Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana Porgras recent. Totul s-a aflat abia acum

Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana Porgras recent. Totul s-a aflat abia acum
Ce s-a intamplat intre Zanni si Ana Porgras recent

Relația dintre Zanni și Ana Porgras se pare că s-ar fi sfârșit înainte de a începe cu adevărat. Deși fosta gimnastă s-a dus în Republica Dominicană pentru a-l susține pe Zanni în marea finală care s-a desfășurat sâmbătă, 10 iulie, prietenia dintre cei doi s-a rupt după ce s-au întors în România.

Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana Porgras recent

Cu toții am văzut apropierea dintre Ana Porgras și Zanni la Survivor România. Deși în jungla dominicană au fost extrem de apropiați, iar colegii lor au crezut că formează un cuplu, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit brusc, la venirea lor acasă.

Trapperul a mărturisit că, după finala Survivor, cei doi au mers într-o cameră de hotel unde au stat de vorbă, iar protejatul lui Alex Velea s-ar fi supărat după ce a citit un mesaj misterios în telefonul brunetei.

Deși fanii emisiunii Survivor România au sperat până în ultima clipă ca cei doi foști Faimoși să fie împreună, iată că destinul a avut alte planuri pentru ei:

„Relația dintre Zanni și Ana este una foarte rece în acest moment. Nu și-au mai vorbi deloc după ce s-au întors din Republica Dominicană, și-au dat unfollow pe Instagram. Nici unul nu are măcar o fotografie în care să apară amândoi, cu toate că Ana a fost în Dominicană să-l susțină și s-au pozat acolo.

În acest moment este foarte greu de vorbit despre o împăcare, dacă nici unul nu face vreun pas în sensul ăsta. Singura șansă să se împace ar fi să treacă peste orgolii și să discute despre situația lor, că e clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”, au declarat surse apropiate de Zanni, exclusiv pentru Wowbiz.

Fanii Survivor România speră ca cei doi să rămână împreună

Prietenii lui Zanni susțin că pe umerii foștilor Faimoși există multă presiune din partea urmăritorilor, care îi bombardează zilnic cu mesaje și critici.

Distanța dintre ei nu pare să se micșoreze, mai ales acum când Ana Porgras i-a dat unfollow și nu-l mai urmărește pe Zanni pe rețelele de socializare.

„Fanii le scriu aproape zilnic, există și mult hate… E greu să nu te lași influențat de mesajele pe care le primești zilnic. Cea mai rea chestie e că Zanni și Ana se comportă ca doi oameni care s-au iubit și s-au despărțit deși între ei nici nu a fost o relație adevărată”, a mai declarat prietenul respectiv.

Mai mult de atât, Ana Porgras a declarat recent că Zanni nu e tipul ei de bărbat:

„Nu am iubit. Îl aștept pe Zanni să iasă, dar nu să-l fac iubit. Nu e genul meu, mie îmi plac bărbații mai mari… gen conformația ca Moroșanu… Mai înalți, așa”, a declarat fosta Faimoasă de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI