Ce a făcut o vedetă de la Antena 1 pentru Ștefan Bănică jr. și Oana Sârbu. Nu s-a putut abține (exclusiv)

Ce a făcut o vedetă de la Antena 1 pentru Ștefan Bănică jr. și Oana Sârbu. Nu s-a putut abține (exclusiv)
Ce a facut o vedeta de la Antena 1 pentru Stefan Banica jr. si Oana Sarbu

Este unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți prezentatori TV din România, dar nimeni nu știa acest detaliu despre el. Ce a făcut o vedetă de la Antena 1 pentru Ștefan Bănică și Oana Sârbu. Fanilor nu le-a venit să creadă când au auzit.

Ce a făcut o vedetă de la Antena 1 pentru a o vedea pe Oana Sârbu

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV din România. Actorul prezintă, alături de Alina Pușcaș, emisiunea Te Cunosc de Undeva de aproape 10 ani, de la primul său sezon, care a debutat pe micile ecrane în anul 2011. Când nu joacă pe scenele teatrelor din București și nu prezintă cel mai de succes transforming-show din țară, Cosmin Seleși se declară a fi un meloman convins. A cochetat întotdeauna cu muzica, iar din această pasiune s-a născut Orchestra Cosmin Seleşi, o formație pe care vedeta Antena 1 a vrut dintotdeauna să o înființeze.

„Este vorba despre cunoscuţi, interpreţi foarte buni, care activau sau încă activează şi în alte formule, dar care au fost de acord cu ceea ce le-am propus. Ne adresăm publicului între 30 şi 60 de ani şi vă pot spune că avem deja foarte multe ecouri pozitive”, a declarat Cosmin Seleşi, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cum s-a furișat Cosmin Seleși pentru a vedea filmul Liceenii

Și pentru că este un meloman veritabil, Cosmin Seleși mărturisește că una dintre melodiile sale preferate este Ani de Liceu, coloana sonoră a celebrului film Liceenii. Prezentatorul de la Te Cunosc De Undeva își amintește cu bucurie de momentul în care a intrat pe fereastra toaletei cinematografului pentru a urmări celebra peliculă pentru adolescenți.

„Filmul îmi trezeşte foarte multe amintiri plăcute. Eram prin clasa a şaptea, în 1989, când am intrat la filmul cu pricina folosindu-mă de fereastra de la toaleta cinematografului de cartier unde rula, căci nu aveam bani de bilet, iar dorinţa era mare. Pentru mine şi mulţi alţii, filmul acela, dar şi melodia, deopotrivă, înseamnă ceva cu totul aparte chiar şi astăzi, după ani buni scurşi”, a mai mărturisit prezentatorul TV pentru sursa citată.

Chiar dacă nu a urmat o carieră în muzică, Cosmin Seleși nu se lasă intimidat de colegii săi de breaslă care au cariere impresionante în domeniul muzical:

„În anii 2000, când am absolvit Facultatea de Teatru, cine era la modă, dacă nu trupa Andre? Câţi puşti de atunci nu le-au fredonat melodiile şi poate că încă mai fac asta! Mă gândesc chiar să abordez şi eu, poate chiar mai repede decât cred, celebra «Lasă-mă papa la mare! D-abia aştept să văd ce figură o să facă colega mea, Andreea Bălan»”, a mai completat Cosmin Seleși.