Vedeta de la Antena 1 care nu ține cont de lege. Ce a făcut ieri în București

Vedeta de la Antena 1 care nu ține cont de lege. Ce a făcut ieri în București
O vedetă de la Antena 1 a uitat de legile de circulație

Una din persoanele publice preferate ale românilor nu ține cont de lege. Cunoscuta vedetă de la Antena 1 a uitat de reguli și a continuat să-și vadă de drum. Cum a fost surprins bărbatul și ce a făcut în cursul zilei de ieri în Capitală?

O vedetă de la Antena 1 a uitat de legile de circulație

Cunoscutul prezentator de televiziune a comis-o și a cam uitat de reguli. Cosmin Seleși și-a parcat autoturismul neregulamentar, pe trotuarul din Capitală. Cel mai probabil, vedeta a făcut acest gest în speranța că nimeni nu o să-l vadă, mai cu seamă că nu a staționat mult în locul acela. Acesta a ieșit pe grabă din autoturism și a dat fuga la una din cele mai mari companii de telecomunicații din București pentru a-și rezolva niște treburi, arată cancan.ro. După ce s-a asigurat că iese regulamentar din autoturism – cu masca de protecție la purtător – a decis să lase totuși mașina pe trotuar, negăsind loc de parcare. Îmbrăcat simplu, casual, ca pentru o ieșire pe grabă în oraș, prezentatoruș a intrat în incintă, iar la cinci minute a și ieșit. Și-a rezolvat rapid treburile, mai apoi a urcat în autorurismul lui Ford Focus.

Fanii s-au îngrijorat în această perioadă după ce s-a zvonit că moderatorul ar fi grav afectat de coronavirus. Pentru a clarifica situația, Seleși le-a lăsat un mesaj celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare în care le mărturisea cum se simte. ”Dragilor, sunt bineee! Îmi pare rău că unii colegi din presă au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu mă simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ”, le-a spus prezentatorul TV fanilor.

Cosmin Seleși a uitat de reguli
Cosmin Seleși a uitat de reguli

Proiectul spectaculos al moderatorului

“Proiectul Cosmin Seleşi Orchestra este un proiect de entertainment, din punctul meu de vedere. Ce e diferit la noi e însă faptul că noi abordăm doar melodii româneşti vechi, apărute până în anul 2000. În concertele şi la evenimentele noastre încercăm să îi purtăm nostalgic pe oameni prin toată viaţa lor, indiferent de vârstă. Până la urmă, fiecare a avut o piesă românească pe care a îndrăgit-o mult, o piesă care îi aduce aminte de banchetul din clasa a 8-a, de majorat, de terminarea liceului, de primul an de facultate sau pur şi simplu de Vama Veche. Cam asta ne-am propus noi, să le «bulversăm» un pic amintirile şi să le evocăm momentele emoţionante!”
Cosmin Seleși

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI