Alina Pușcaș, în doliu. Vedeta Antena 1 încearcă să fie tare pentru copiii ei

Alina Pușcaș, în doliu. Vedeta Antena 1 încearcă să fie tare pentru copiii ei
Alina Pușcaș e în doliu

Alina Pușcaș trece prin momente foarte grele. Cunoscuta prezentatoare de la „Te cunosc de undeva” încearcă să rămână totuși pozitivă și să le rămână sprijinul de care e nevoie copiiilor săi. Moderatoarea le-a dat vestea urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare. Ce detalii a oferit?

Alina Pușcaș e în doliu

Fanii celebrei moderatoare de televiziune au observat cum aceasta a dispărut din meniul online în ultima perioadă. Această absență este din cauza unei pierderi uriașe. O persoană dragă inimii sale a murit, iar acum vedeta și-a oferit timp pentru a se reface sufletește.

Femeia a apărut în haine negre în video-urile recente și le-a mărturisit fanilor momentul greu de care are parte, dar nu a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat și cine este persoana care a dispărut din viața sa.

”În ultimele săptămâni am fost ceva mai retrasă, iar în ultimele zile chiar absentă. În viața fiecăruia apar momente mai puțin plăcute. Bineînțeles, nu voi face din acest eveniment nefericit un titlu de presă, sub nicio formă, de asta nu voi spune cine sau de ce a plecat dintre noi.”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

Cu toate astea, colega de platou a lui Cosmin Seleși a dezvăluit că încearcă să fie tare alături de soțul ei și să facă în așa fel încât tristul eveniment să nu afceteze copiii. ”Nu vom lăsa drama să ne inunde viețile, că avem acasă trei minuni care vor să ne vadă mereu fericiți și optimiști, așa că ne vom aminti doar de lucruri frumoase în ceea ce privește persoana.”, a mai spus Alina Pușcaș în mediul online.

Vedeta, afectată de un eveniment în trafic. Ce s-a întâmplat cu moderatoarea?

”Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: ”Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”.

Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a spus Alina Pușcaș, pe pagina sa de Instagram, imediat după ce a avut loc incidentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI