Ce a făcut Lavinia Pîrva la prima întâlnire cu Ștefan Bănică Jr. Reacția ei te va lăsa mască

Ce a făcut Lavinia Pîrva la prima întâlnire cu Ștefan Bănică Jr. Reacția ei te va lăsa mască
Ce a făcut Lavinia Pîrva la prima întâlnire cu Ștefan Bănică Jr.

Ce a făcur Lavinia Pîrva la prima întâlnire cu Ștefan Bănică. Ea a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe celebrul artist, într-un interviu acordat lui Marius Manole, la „Întrebarea Mesei Rotunde”.

Ce a făcut Lavinia Pîrva la prima întâlnire cu Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a vorbit și despre faptul că a reușit să se ferească de scandal într-un mod simplu, recunoscând că este un om „pașnic” și că nu are viața pe care și-o imaginează alții că o are.

Despre Ștefan Bănică, Lavinia a spus că înainte să îl cunoască pe viitorul ei soț, îl admira „ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung aici”.

„Prima dată când l-am cunoscut (pe Ștefan Bănică Jr., n.r.), l-am întrebat dacă este machiat”, a mai spus Lavinia Pîrva în emisiunea online a lui Marius Manole.

Soția lui Ștefan Bănică a vorbit și despre momentele în care presa a scris despre ea lucruri care nu aveau nicio legătură cu realitatea. „Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam”, a declarat Pîrva.

Lavinia Pîrva a mai explicat că relația dintre ea și Ștefan Bănică se bazează pe „multă iubire”.

Reacția Laviniei Pîrva, după ce s-a scris că divorțează

Toamna aceasta, au reapărut zvonuri despre un potențial al divorț al celor doi, totul pornind de la faptul că artista a fost fotografiată fără verighetă. Însă deranjată de tot ce se vorbește despre căsnicia ei cu Ștefan Bănică, vedeta a decis să dea cărțile pe față și să spună ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei.

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat Lavinia Pârva pentru impact.ro.

Amintim că Ștefan Bănică jr și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în urmă acum patru ani. Nunta lor a avut loc în 2017, în Bulgaria, iar în urmă cu doi ani a venit pe lume Alexandru, băiețelul cuplului. Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, din două relații diferite, pe Radu Ștefan Bănică, și pe Violeta. Toți frații se înțeleg bine între ei, iar Lavinia Pîrva spunea că fiul ei are de unde lua exemple, frații celui mic fiind foarte talentați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI