19 ian. 2021 | 16:30

Ce a făcut Jador unui cuplu celebru din showbizul românesc: „Îți dai seama ce rușine”

Știri generale
Ce a făcut Jador unui cuplu celebru din showbizul românesc:
Florin Pastramă și-a ieșit din minți. Soțul lui Brigitte a făcut o criză de gelozie

Florin Pastramă și-a ieșit din minți. Soțul lui Brigitte a făcut o criză de gelozie din cauza carismaticului Jador. Ce i-a făcut artistul brunetei si care a fost motivul geloziei.

Brigitte si Florin Pastramă au fost invitați în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a povestit care a fost motivul care l-a scos din minți și ce i-a făcut Jador soției sale.

Criză de gelozie din partea lui Florin Pastramă

Bruneta a povestit că incidentul ar fi pornit de la o melodie a artistului. Brigitte ar fi postat videoclipul respectivei piese pe contul său de socializare, iar de aici toata reacția furibundă a soțului ei, conform antenastars.ro.

”Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (nr. Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a declarat Brigitte Pastramă la ”Xtra Night Show”.

Soțul brunetei și-a justificat imediat reacția, motivând faptul că nimeni nu ar trebui să-i trimită mesajepartenerei lui. De asemenea, a subliniat faptul că el este primul care vede mesajele ei.

Bărbatul a mai declarat că nu emoticonul reprezentând un pupic, pe care i l-a trimis Jador lui Brigitte l-ar fi deranjat, ci reacția tânărului artist, atunci când a fost luat la întrebări.

”Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți. Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: ”Cred că glumești”. Putea să spună: ”Frate, stai liniștit, am dat din respect sau ceva”. Mai spun încă o dată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte pentru că vorbiți cu mine”, a adăugat și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă, un cuplu controversat

Florin Pastramă și Brigitte formează un cuplu foarte controversat. Cei doi au trecut împreuna atât prin momente plăute cât si prin unele mai grele. Cu toate acestea, se pare că dragostea dintre cei doi este mai puternică.

Cei doi au trecut împreună peste fiecare cumpănă și par mai uniți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

Una dintre prblemele cu care s-a confruntat cuplul s-a petrecut anul trecut. Atunci fiul cel mare a lui Brigitte aparea pe la diverse emisiuni TV, unde povestea despre conflictul pe care îl are cu mama sa.

Tânărul, care locuia la vremea respectivă împreună cu sora lui cea mică, mama sa și soțul acesteia a părăsit locuința familiei și un adevărat scandal s-a iscat în casa familiei Pastramă.

Tânărul o acuza pe Brigitte ca urmărește să puna mâna pe averea lui, moștenită de la tatăl său biologic, primul soț a lui Brigitte.

Într-un final scandalul din familia lor a luat sfârșit și se pare că familia a îngropat securea scandalului de la acea vreme.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro