Câți bani câștigă Jador și Alexandra Stan la Survivor România 2021. Topul celor mai bine plătite vedete la Kanal D vedete

Câți bani câștigă Jador și Alexandra Stan la Survivor România 2021. Topul celor mai bine plătite vedete la Kanal D vedete
Câti bani câștigă concurenții de la Survivor România 2021

Survivor România, reality show-ul de la Kanal D a dat startul în forță celui de al doilea sezon, care este în desfășurare deja de câteva săptămâni. Nume celebre din showbiz-ul românesc se întrec în competiția care îi ține cu sufletul la gură pe fanii concurenților, supuși la testul rezistenței fizice.
Competiția are loc în Republica Dominicană, iar miza pentru care luptă vedetele înscrise în concurs este una mare. Fiecare dintre concurenți și-ar fi negociat la sânge onorariul, iar sumele sunt fabuloase.
Iată care sunt participanții din echipa faimoșilor, cu cele mai mari venituri și ce sume fabuloase câștigă aceștia la Survivor România 2021, conform click.ro.

Jador, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021

Jador, carismaticul artist se află în capul listei celor mai bine plătiți concurenți de la Survivor România 2021. Vedeta în vârstă de doar 25 de ani, se pare că are simțul negocierii bine dezvoltat. Astfel că, a bătut palma cu producătorii emisiunii Survivor România 2021. În urma negocierii a obținut o sumă fabuloasă, care se ridică la, atenție, 4.500 de euro săptămânal.

Cântărețul a câștigat notorietate în ultimii ani și a evoluat extrem de repede, ajungând unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Carisma, talentul, vocea și realizările sale l-au propulsat în topurile muzicale. Mai mult, artistul este extrem de deschis în fața fanilor săi. Nu de puține ori și-a expus povestea vieții în fața publicului său.

A pornit de jos și tot ce a obținut se datoreaza perseverenței și talentului său. Acest lucru i-a făcut pe fani să-l aprecieze și mai mult. La Survivor România 2021 și-a demonstrat și calitățile sportive. Dar în ciuda extenuării fizice nu și-a pierdut simțul umorului.

A intrat în această competiție convins că acest lucru îi va aduce noi viziuni despre viață și îl va îmbogăți inclusiv din punct de vedere spiritual.

 “Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr. Să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

Cât câștigă Alexandra Stan într-o săptămână la Survivor România 2021

Blondina, în vârstă de 31 de ani, se pare că se află pe locul al doilea la suma câștigată într-o săptămână la Survivor România. Alexandra Stan și-ar fi negociat și ea câștigul destul de bine. Astfel că, suma câștigată de artistă se ridica la 2500 euro pe săptămână. O sumă deloc de neglijat, având în vedere faptul că este pandemie, iar pentru artiști nu este o perioadă prolifică din punct de vedere financiar.

Următorii faimoși câștiga la Survivor România 2021 sume între 1.500-3.000 euro, iar printre ei se numără Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Deși, notorietatea acestor vedete nu este deloc de neglijat, se pare că la negocierea acestui contract sumele câștigate de aceștia nu sunt mai mari decât cele prezentate.

Cât câștigă Zenidache, concurentul cu o poveste de viață impresionantă

Zenidache, tânărul artist câștigă cel mai puțin din echipa faimoșilor. Artistul care este încă la început de drum primește o suma mai mică decât colegii săi, în urma participării sale la Survivor România 2021. Suma încasată de acesta nu a fost făcută publică. Cert este că acest concurs este o bună rampă de lasare pentru artist, dar și șansa de a se afirma și de a câștiga admirația  fanilor.

Povestea sa de viață este una impresionantă. Tânarul, în vârsta de 23 de ani, de origine greacă, ar fi crescut într-un orfelinat. Talentul său a fost descoperit de Alex Velea, care l-a lansat în show biz în cadrul unui proiect de al său intitulat ” Golden Boy Society”.

Numele real al concurentului este Zennidache Edmond, dar prietenii îi spun Zanni. Este cunoscut, de asemenea, ca fiind concurentul cu 100 de tatuaje.