Anamaria Prodan, din nou în rochie de mireasă. Ce anunț a făcut vedeta

Anamaria Prodan, din nou în rochie de mireasă. Ce anunț a făcut vedeta
Anamaria Prodan, din nou în rochie de mireasă. Ce anunț a făcut vedeta

Anamaria Prodan, excentrica impresară, s-a lăsat fotografiată în rochie de mireasă, iar rezultatul pare spectaculos. Soția lui Reghecampf a realizat un pictorial pentru o revistă dedicată exclusiv nunților, iar feedback-ul fanilor a fost unul pozitiv: mii de like-uri în doar câteva ore de la postare.

Anamaria Prodan, din nou în rochie de mireasă

Soția lui Reghecamf se dă în vânt după aparițiile excentrice, dar seducătoare, astfel că noile provocări, acelea de a îmbrăca rochii de mireasă, i-au uimit pe fani. Se știe că preferă profesionalismul, motiv pentru care aceasta a lăudat echipa cu care a colaborat pentru acest nou pictorial.

Se știe că Anamaria Prodan preferă luxul și opulența, iar când vine vorba despre accesorii, vedeta de la Antena Stars nu se sfiește să acorde sume colosale pentru a le achiziționa. De când s-a decis să renunțe la coafura tip palmier, aceasta ajunge să cheltuiască și suma de 4000 de euro pentru extensii și peruci. Mai mult decât atât, vedeta folosește și tratamente scumpe pentru păr pentru a avea podoaba capilară dorită.

Cheltuieli uriașe pentru a-și întreține părul

În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a povestit Anamaria Prodan, conform Libertatea.

Anamaria Prodan se bucură acum de și mai multă vizibilitate în rândul publicului, dată fiind apariția sa într-un reality-show. Astfel că, pe Anamaria Prodan, fanii o văd începând din luna februarie, în fiecare duminică, de la 19:45, pe Antena Stars, într-o emisiune filmată 24 de ore din 24, și care înfățișează viața cuplului Reghecampf – Prodan, în toată splendoarea ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI