Ce a făcut Gigi Becali când a aflat numele lui Mihai Viteazul. Poveste spumoasă cu afaceristul

Ce a făcut Gigi Becali când a aflat numele lui Mihai Viteazul. Poveste spumoasă cu afaceristul
Ce a făcut Becali când i-a aflat numele

Prezent la GSP LIVE, Adrian Mititelu jr, fiul lui Adrian Mititelu, a vorbit despre relația dintre tatăl său și Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Ce a făcut Gigi Becali când a aflat numele lui Mihai Viteazul

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit că cei doi erau foarte buni prieteni și că vorbeau des la telefon. El a spus o poveste amuzantă care au participat Mititelu și Becali.

”Tata a avut o relație foarte bună cu Gigi Becali. Vorbeau ore în șir la telefon. Îmi aduc aminte că, atunci când locuiam cu ai mei, tata vorbea cu el și ținea telefonul pe speaker, în sufragerie. Vorbeau ore întregi și îl auzeam pe Gigi de la etaj. Ani de zile l-am auzit pe Gigi Becali în casă.

Mi-a rămas în minte ceva amuzant cu ei. E un episod de prin 2006, când s-au împrietenit. Atunci, Gigi Becali se autoproclama «Războinicul Luminii” și se compara cu Mihai Viteazul. Tata e pasionat de istorie și Gigi a aflat de la el că pe Mihai Viteazul îl chema Mihai Pătrașcu. Becali a fost șocat când a aflat că nu-l chema Mihai Viteazul, ci Mihai Pătrașcu! După aceea a înțeles. Nu știa, credea că-l cheamă Viteazul”, a spus Adrian Mititelu jr. la GSP LIVE, potrivit Gsp.ro.

Becali a dat bani nevoiașilor în fața Palatului său

Fiind cunoscut pentru credința sa în Dumnezeu, de fiecare dată când are ocazia, Gigi Becali îi ajută pe cei mai puțin norocoși. Și de data asta a făcut la fel, chiar cu riscul de a se infecta cu noul coronavirus, Becali a ieșit în fața Palatului și a împărțit bani nevoiașilor.

Potrivit Cancan.ro, cu ceva timp în urmă Becali a făcut un alt gest caritabil în fața ”Palatului” său din din apropiere de Piața Victoriei. De această dată nu l-a speriat nici pandemia. Fără mască de protecție și însoțit de bodyguarzii săi, Becali a iești în fața reședinței sale din Piața Victoriei.

Ce a făcut Gigi Becali când a aflat numele lui Mihai Viteazul
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat numele lui Mihai Viteazul

Gigi Becali a dat bani celor prezenți acolo. O mulțime de oameni a fost prezentă în fața Palatului din Piața Victoriei. Becali le-a ieșit în întâmpinare celor aflați în fața reședinței cu un teanc de bani în mână. Cu toate că s-a zvonit că Gigi Becali ar fi fost infectat cu noul virus, se pare că nu l-a speriat pe latifundiar, acesta ieșind afară fără masca de protecție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI