Ce a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Am aflat detalii sfâșietoare

Ce a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Am aflat detalii sfâșietoare
Detaliile nestiute despre casnicia lor

Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian a fost un moment extrem de dificil pentru familia și apropiații săi.

Zi extrem de dificilă pentru familia și prietenii lui Petrică Mîțu Stoian

Și fosta lui soție a fost devastată de vestea morții artistului. Decesul cântărețului s-a petrecut pe 6 noiembrie, iar astăzi, pe 10 noiembrie, el a fost condus pe ultimul drum.

Familia și apropiații, dar și mulți dintre cei care l-au apreciat pe artist, au venit să îl conducă pe ultimul drum și să îi aducă un omagiu.

Printre mulțimea de oameni s-a aflat și fosta soție a lui Mîțu Stoian. A fost o apariție discretă, la fel cum a preferat să fie și în timp ce era căsătorită cu interpretul de muzică populară.

Petrică Mîțu Stoian și Carmen Mihaela au fost căsătoriți timp de 16 ani, până în 2012. Apropiații celor doi au povestit detalii emoționante din căsnicia acestora.

S-au iubit, s-au respectat și au fost fericiți împreună. O prietenă foarte apropiată a familiei a vorbit despre detaliile neștiute din căsnicia celor doi.

Fosta soție a artistului, prezentă la funeralii

„De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. 

Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan.

A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera’. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită.

Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt. Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.

Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție”, a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen.

„Eu i-am văzut fericiți. Petrică nu dădea niciun semn că ar fi bolnav, era tot timpul glumeț, râdea, radia. Toată lumea din jur se simțea bine, avea o energie pozitivă, era o Fecioara veselă”, a mai spus Veronica Măgureanu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI