Informații cutremurătoare ale impresarului despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ‘La acea clinică s-a dus la moarte’ EXCLUSIV

Informații cutremurătoare ale impresarului despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ‘La acea clinică s-a dus la moarte’ EXCLUSIV
Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, mărturii despre decesul artistului

Informații cutremurătoare oferite de Doru Gușman, impresarul regretatului solist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. ”S-a dus de fapt pe drumul morții!”

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, detalii cutremurătoare despre decesul cântărețului

Doru Gușman, impresar și foarte bun prieten cu solistul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, decedat sâmbătă seara, la Reșița, spune că nu va înțelege niciodată de ce acesta a ales să meargă la o așa zisă recuperare la o clinică privată din apropierea Craiovei.

  • Cum a aflat că i-a fost afectat plămânul drept

”Pe 20 octombrie am aflat împreună că Petrică avusese COVID-19. El făcuse niște teste și medicul l-a anunțat că e un om care trecuse prin această boală. Nu știuse până atunci. Ceea ce el considerase a fost o răceală banală, pentru care se tratase cu paracetamol și fervex, se dovedise a fi de fapt altceva.

Dar nu l-a chinuit foarte tare, fiindcă nici măcar stare febrilă nu avusese. O singură zi, își amintea el, parcă avusese o temperatură maximă de 37 de grade, atunci la sfârșit de septembrie, când a făcut boala cel mai probabil.

Însă l-a îngrijorat anunțul medicului, cum că plămânul drept e afectat și că va trebui să treacă printr-o perioadă de recuperare. Doctorul l-a încurajat, explicându-i că acesta e unul dintre efectele cele mai des întâlnite ale celor care trec prin boală”, a declarat Doru Gușman pentru playtech.ro.

Programat pentru o intervenție la inimă

Însă Petrică Mîțu Stoian a ținut minte că trebuie să-și recupereze plămânul. Și a ales să meargă la o clinică privată de lângă Craiova, la vreo 70 de kilometri, unde aflase el că se tratează cu success cei ce au avut COVID-19.

”Nu știu de unde a obținut informația legată de clinica cu pricina. De la cunoscuți, de pe Internet? Habar nu am și nu voi ști niciodată. Mi-am exprimat ușoare îndoieli, dar Petrică m-a asigurat că totul va fi în regulă.

Spunea că atmosfera din camera hidrobarică a clinicii unde mergea o să-l ajute să se recupereze mult mai repede. Petrică urma în ianuarie să suporte o intervenția la inimă, să i se schimbe o valvă, și probabil de aici graba lui de a se recupera cât mai repede cu plămânii. În fapt, Petrică mergând la acea clinică s-a dus la moarte!”, mai crede același impresar.

Când au vorbit ultima oară

Doru Gușman a vorbit cu el de mai multe ori vinerea trecută, în ziua în care Petrică Mîțu Stoian a fost la clinica cu pricina. Și înainte, și după ieșrea acestuia din camera hidrobarică.

Dar sâmbătă dimineață a aflat că bunul său amic trecuse deja prin spitalul de la Oravița, și apoi fusese dus de urgență la Reșița. La 10.30 a vorbit încă o data cu Mîțu Stoian, care-i spunea că situația lui pare în curs de stabilizare.

Cum a ajuns să-și ia loc de veci

Mai mult, o jumătate de oră mai târziu, una dintre fiicele sale, medic stomatolog, vorbea cu medicul care-l îngrijea pe Stoian la Reșița. Și toată lumea era optimistă. În câteva ore însă totul s-a agravat. Mîțu Stoian a fost internat de urgență la Terapie Intensivă, iar în seara aceleiași zile și murea, din cauze încă necunoscute.

”Povestea asta cu presimțirea că va muri nu e reală. Nu e adevărată! Aveam planuri împreună și nu a făcut deloc referiri la moarte. Cât despre povestea cu locul de veci, aici e o altă poveste. A aflat că ne-am luat o groapă cu trei locuri. Și a venit și ne-a zis că vrea să fie alături de noi, atunci când va veni momentul.

În august, atunci s-a întâmplat asta, fiindcă am decis să placăm toate locurile de veci din Cimitirul Ungureni din Craiova. Acum, la câteva luni după ce am îngropat-o pe nevastă-mea, voi face același lucru și cu el, miercuri! Dumnezeu să-i odihnească!”, își încheie, cu amărăciune, impresarul, șirul ideilor.
Expl. foto: Locurile de veci ale lui Petrică Mîțu Stoian și bunilor săi prieteni

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI