Ce a făcut Florin Salam în războiul cu clanul Duduianu. Manelistul a luat decizia total neașteptată

Ce a făcut Florin Salam în războiul cu clanul Duduianu. Manelistul a luat decizia total neașteptată
Decizie radicală luată de Florin Salam în războiul cu clanul Duduianu

Scandal uriaş. După ce a fost şantajat şi ameninţat, Florin Salam a luat o decizie total neaşteptată în războiul cu clanul Duduianu. Ce va face acum celebrul manelist?!

Război la cuţite intre Florin Salam şi clanul Duduianu

La cinci luni de la moartea lui Emi Pian, Florin Salam a luat o decizie total neaşteptată în războiul cu clanul Duduianu. După ce i-a acuzat pe membri că l-au ameninţat, furat şi şantajat, manelistul a renunţat la acuzaţii. Mai exact, acesta împreună cu Leo de la Kuweit, Marius Babanu şi Marinică Nămol nu s-au constituit în părţi civile, aşa cum le cerea legea pentru a putea recupera banii luat de Duduieni.

Conform autorităţilor, aceştia au avut la dispoziţie trei săptămâni, însă termenul a expirat deja, fără ca aceştia să facă ceva. Se pare că Salam era cel mai important martor într-un dosar exploziv legat de 13 membri ai clanului din Capitală: Anaser (Florin Duduianu), Aramis (Nicolae Constantin), Denom (Sofian Văduva), Seif (Văduva Miltiade), Cristi Cioară (Bolcoș Cristian) sau Vențer Nicolae Mihai.

“Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi”, se arată în dosar.

Duduienii cereau taxă de protecţie lăutarilor

Cântăreţii s-au plâns de faptul că membrii clanului Duduianu le cereau taxă de protecţie iar sumele cerute sunt uriaşe: de la 20.000 de euro, la 100.000 de euro. Practic, lăutarii erau obligaţi să cânte gratuit la evenimentele interlopilor. Mai mult, Salam a fost ameninţat de Aramis Duduianu că este dator clanului şi că, în cazul în care nu va plăti cât mai curând, “i se va tăia limba pentru a nu mai putea cânta”.

“Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a spus Salam.

“Florin Salam le-a transmis că dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil. Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate.

Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează.
Știe că după trebuie să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste presiunii. El a mai renunțat de câteva ori la muzică din cauza interlopilor, dar de această dată simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI