Florin Salam și-a bătut joc de toate regulile din România. Petrecere cu zeci de invitați, a fost haos total

Florin Salam și-a bătut joc de toate regulile din România. Petrecere cu zeci de invitați, a fost haos total
Cum si-a batut joc Florin Salam de toate regulile din pandemie

În plină pandemie de coronavirus, unii se distrează cât pot de mult, la petreceri fabuloase la care, evident, invită și maneliști celebri, cum ar fi Florin Salam, pentru a le cânta.

Florin Salam și-a bătut joc de toate regulile din România

Așa a fost și în cazul fostului fotbalist, Marian Aliuță, care, de curând, a avut de marcat un eveniment important pentru el, și anume, majoratul fiului lui, pe nume Laur. Iar pentru acest eveniment, fostul fotbalist care s-a remarcat la echipe de fotbal din țară precum Poli Timișoara, Steaua sau Rapid, dar și din străinătate, a scos din dotare tot ce și-ar putea dori un tânăr de 18 ani: o petrecere fastuoasă, cu zeci de invitați, șampania care a curs în valuri, dar și un cadou impresionant, și anume, un bolid de câteva zeci de mii de euro. Evident, nu în ultimul rând, manelistul care a asigurat atmosfera la petercere, în persoana lui Florin Salam.

”Petrecerea a ținut până târziu în noapte, au fost zeci de oameni, iar Florin Salam, care este prieten bun cu Marian Aliuță, a cântat tot timpul și a făcut dedicații peste dedicații pentru Laur care împlinea 18 ani. A fost o petrecere ca în vremurile bune, în curtea lui Aliuță, s-a băut, s-a dansat, s-a chefuit fără restricții. Laur a fost cu adevărat surprins când a văzut ce a pus la cale tatăl său și cât de mult a cheltuit pentru majoratul lui”, a spus unul dintre cei prezenți la petrecerea cu pricina, pentru WoWbiz.ro.

Petrecerea a ținut până dimineața

În curtea lui Marian Aliuță, petrecerea nu s-a terminat, evident în miez de noapte. Dar că să nu-și deranjeze vecinii, acesta a făcut următoarea mișcare: toți s-au mutat într-un salon de evenimente, astfel că cheful a durat până dimineața. Florin Salam a cântat, și dea această dată, până la epuizare.

”Marian Aliuță s-a ocupat de tot ce a fost necesar, a avut grijă ca invitații să se simtă răsfățați. Au fost câteva zeci de persoane, prieteni de-ai lui Marian, și gașca fiului său. Florin Salam a mers la petrecere și nu a vrut să ia prea mulți bani pentru că e prieten cu Marian, dar tot a cântat toată noaptea și a făcut dedicații peste dedicații”, a mai spus sursa citată despre petrecerea fiului lui Marian Aliuță.

De menționat că aceasta nu a fost singura petercere de zilelele acestea de care am auzit. Recent, Mugur Mihăiescu, Dan Bittman și Radu Pietreanu au pus-o de un chef în plină pandemie. Povestea AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI