Clanul Pian, blestemat? Cum au murit, de fapt, frații Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu

Clanul Pian, blestemat? Cum au murit, de fapt, frații Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu
Cum au murit frații Pian

Frații Pian au condus ani de-a rândul lumea interlopă din Capitală. Cu toate acestea, ei au sfârșit pe rând, după gratii. Ultimul dintre ei, Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a murit pe 1 decembrie în Penitenciarul Spital de la Mioveni.

Cum au murit frații Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu

Încă de acum 40 de ani Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu au pus bazele clanului „Pian”. Interlopii, originari din celebra comună Sintești (Ilfov), un adevărat rai al infractorilor, au devenit în scurt timp cei mai puternici din lumea interlopă a Bucureștiului.

În toți acești ani, ei au comis nenumărate infracțiuni, de la furturile de fier vechi și tâlhării, până la cămătărie, trafic de droguri și omor, potrivit Newsweek.ro.

Ion Duduianu, zis Segher

Unul dintre primii capi importanți ai organizației infracționale, a fost Ion Duduianu, zis Segher. Acesta, în 2018, mai avea doar 2 ani de închisoare de ispășit dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătărie, constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

Însă, în data de 2 octombrie 2018, Ion Duduianu a acuzat dureri în piept și a fost transportat de urgență la Spitalul din Găești. Potrivit cadrelor medicale, interlopul a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce fusese adus la unitatea sanitară. După ce a fost resuscitat timp de o oră, acesta a decedat.

Cristofor Duduianu, ”Împăratul”

Fratele lui Segher, Cristofor Duduianu era de asemenea în pușcărie în anul 2018 și avea grave probleme de sănătate. La rândul său, ”Împăratul” a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni grave.

În luna decembrie a acelui an, el a fost transferat în comă de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Carol Davila, acolo unde a fost supus unei intervenții complicate. Făcea dializă și fusese operat de ulcer, iar probleme au fost amplificate de diabet. Interlopul a decedat pe data de 16 decembrie 2018, la spital.

Nicolae Duduianu, ”Regele Pian”

„Regele Pian”, Nicolae Duduianu în vârstă de 60 de ani, se afla după gratii la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsă pentru tentativă de omor. Tatăl lui Emi Pian a călcat intenționat cu mașina un pieton aflat chiar pe trecerea de pietoni.

La scurt timp după ce s-a aflat că „Emi Pian” în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în mass media s-a vehiculat știrea că ”Regele Pian” ar fi murit în urma unui infarct pe care la făcut când a aflat vestea. Însă în realitate, acesta a făcut un preinfarct. Pe data de 1 decembrie a acestui an, Nicolae Duduianu a murit în urma unui stop cardio-respirator.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI