A murit tatăl lui Emi Pian. Ce se întâmplă acum cu clanul Duduianu

A murit tatăl lui Emi Pian. Ce se întâmplă acum cu clanul Duduianu
Nicolaie Duduianu moare în penitenciar

În august, lumea interlopă era zguduită de scandalul și moartea liderului Clanului Duduienilor, Emi Pian. Au trecut patru luni, și Duduienii mai primesc o lovitură. Părintele clanului, și tatăl lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu, a murit în noaptea de luni spre marți, în urma unui infarct.

Nicolaie Duduianu moare în penitenciar

Tatăl lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu ispășea o pedeapsă în Penitenciarul Mioveni. Conform informațiilor, acesta era cel care a creat unul din cele mai dure clanuri din lumea interlopă bucureșteană. Duduianu se afla în arestul Penitenciaruli Mioveni, în momentul infarctului.

Fusese anchetat și acuzat de tentativă de omor, după ce a încercat să dea cu mașina peste un pieton, în capitală. Oficialii penitenciarului spun că în noaptea de luni spre marți, 1 decembrie, Nicolaie Duduianu a suferit un infarct.

A fost dus de urgență la spitalul penitenciarului, unde medicii au încercat resuscitarea acestuia, dar fără izbândă, în cele din urmă. Nicolaie Duduianu avea 77 de ani, și suferea și de alte afecțiuni, la momentul decesului.

Duduianu anunța răzbunare, după moartea lui Emi Pian

În luna august 2020, lumea interlopă din București era zguduită de scandalul și asasinarea lui Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea. Totul a plecat de la o ceartă la un joc de barbut, ilegal, în care erau implicați mai mulți interlopi.

Tatăl lui Mototolea, Nicolaie Duduianu și atunci se afla tot în închisoare. La aflarea veștii morții lui Emi Pian, spun surse, acesta ar mai fi suferit și atunci un infarct. Medicii penitenciarului spuneau atunci că nu a fost unul grav.

După momentul morții fiului său, Nicolaie Duduianu, spun surse apropiate, ar fi cerut membrilor clanului să răzbune, într-un fel sau altul, asasinarea lui Emmi Pian.

Se pare că și organele de anchetă aflaseră acest aspect, și de-atunci, și până astăzi, au fost într-o permanentă alertă. Dosare grele de șantaj și trafic au fost demarate pe numele unor membrii importanți ai clanului, dosare în care sunt implicați, ca victime, și importanți maneliști.

Dosarele sunt deja instrumentate, iar membrii implicați au fost arestați, așteptându-se primul termen de judecată.

Este o lovitură grea adusă Duduienilor, moartea inițiatorului clanului interlop, iar lipsa unui lider în acest moment, a devenit o slăbiciune a Clanului, clanul care avea cea mai mare influență în București.

Rămâne să urmărim evoluția lucrurilor și ce se va întâmpla și cu dosarele pe rol împotriva Duduienilor. Cert este că influența acestora a început să scadă, iar alții vor profita de acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI