Ce a făcut Florin Marin cu cenușa fostului șot. Bucureștenii, șocați de gest

Florin Marin i-a îndeplinit dorința fostului soț: ce a făcut cu cenușa sa

Fostul cleric britanic Philip Clements, soțul lui Florin Marin, a murit în iunie 2020, în urma unui stop cardio-respirator. „Sunt distrus, debusolat, nu știu încotro să o iau și ce să fac”, spunea atunci tânărul. Între timp, s-a pus din nou pe picioare și și-a găsit un nou iubit, iar recent și-a încheiat și socotelile cu trecutul. Bărbatul și-a luat rămas bun definitiv de la fostul soț, împrăștiindu-i cenușa într-un râu din Capitală.

Ultima dorință a fostului soț, literă de lege pentru Florin Marin. Tânărul i-a aruncat cenușa într-un râu din Capitală

Într-o sâmbătă din luna iunie, Florin era disperat pe la porțile Spitalului Elias din Capitală, unde îl dusese de urgență pe Philip cu o seară înainte, după ce acestuia i se făcuse rău și prezenta simptome severe de gripă.

„Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40. Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus”, povestea atunci tânărul pentru Click.

O zi mai târziu, duminică, bărbatul în vârstă de 82 de ani a decedat în urma unui stop cardio-respirator. „Sunt distrus. Philip a decedat aseară (duminică, 31 mai). M-au anunțat de la spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici”, spunea Florin în dimineața acelei zile.

  • Florin Marin a devenit celebru după ce s-a căsătorit cu fostul cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani. Cei doi și-au oficiat relația în data de 25 aprolie 2017.

„Încă îmi este tare dor de el”

Recent, Florin Marin a reușit să ridice cenușa lui Philip Clements de la crematoriu și a dus-o într-un parc din Capitală, unde a vărsat-o în apa unui râu, în conformitate cu dorința răposatului. El a îndeplinit această acțiune în fața camerelor de luat vederi, în compania echipei de la Antena Stars. Întrebat de reporter ce și-ar fi dorit să îi spună fostului soț înainte să își dea ultima suflare, tânărul a susținut că și acum comunică cu Philip. În fiecare noapte se gândește la el și îi cere să i se arate în vis.

„Încă îmi este tare dor de el și aș fi vrut să-i spun ultima oară personal că va rămâne în sufletul meu și este și-l simt pentru totdeauna și mi-aș dori foarte mult să vină măcar odată în visul meu. L-am rugat și în gând măcar odată să-l mai văd, să-mi spună ceva, dacă e ok unde este”, a declarat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI