Ce a făcut Denisa Hodișan pentru Flick. Domnul Rimă, uluit: „E un pas mare pentru mine”

Ce a făcut Denisa Hodișan pentru Flick. Domnul Rimă, uluit: „E un pas mare pentru mine”
Ce a făcut Denisa Hodișan pentru Flick

Flick și Denisa Hodișan au captat din nou toată atenția fanilor. Ce a făcut Denisa Hodișan de dragul soțului ei, cum a reacționat Flick, dar  si ce răspuns i-a dat frumoasei lui soții?

Fosta Miss Planet, Denisa Hodișan și-a surprins soțul, pe celebrul Flick, după ce a făcut o schimbare importantă. Totul s-a petrecut în văzul tuturor fanilor, pe rețelele de socializare.

Răspunsul Domului Rimă nu a încetat să apară. Flick nu i-a răspuns în versuri, așa cum și-a obișnuit fanii.

Denisa a ales să-si schimbe numele de pe Instagram, iar acest lucru i-a demonstrat și mai mult lui Flick, cât de mult îl iubește și apreciază iubita lui soție. De altfel, frumoasa bruneta a spus-o de nenumărate ori cât de îndrăgostita și fericita este de când și-a întâlnit marea dragoste, în persoana celebrului om de radio.

De această dată Denisa a anunțat pe contul său de Instagram că și-a schimbat numele, după cel al soțului ei, așa cum , de altfel apare și în cartea de identitate.

„Dragilor, vreau să vă anunț că s-a întâmplat. E un pas mic pentru omenire, dar un pas mare pentru mine. Mi-am schimbat numele pe Instagram. De azi mă găsiți exact așa cum mă și cheamă în buletin: Denisa Filcea. Vă pup”, a spus soția lui Flick pe Instagram.

Reacția lui Flick, dupa gestul făcut de Denisa, nu a întârziat sa apară. Carismaticul Domn Rimă i-a răspuns, însa nu în versuri, așa cum se aștepta toată lumea care îi urmăreste activitatea pe rețelele de socializare.

„Pentru care îți mulțumesc. (…) A luat nu doar inima mea, a luat și numele meu”, i-a spus Flick soției sale.

Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată

Denisa Hodișan sau Filcea cum se numește acum, atât în cartea de identitate cât si pe rețelele de socializare și Flick formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Flick și Denisa Hodișan au devenit un exemplu demn de urmat pentru toți îndrăgostiții, având în vedere dragostea și susținerea pe care și-o oferă reciproc în fiecare moment, cea mai mare dovadă de iubire fiind faptul că s-au căsătorit la câteva luni de când s-au cunoscut.

Dragostea pe care și-o poartă cei doi este evidentă cu fiecare apariție publica a lor, fie pe TV, fie pe rețelele de socializare. Cei doi nu ezita să-și declare sentimentele unul celuilalt, iar fericirea se poate vedea în privirea și gesturile lor.

Flick și Denisa Hodișan, declarații inedite

Flick și Denisa Hodișan își fac declarații de dragoste frecvent, pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor.

Recent, frumoasa bruneta a postat o fotografie cu ei doi îmbrățișați și un mesaj de-a dreptul emoționant, care demonstrrează încă o data cât de mult își iubește Miss Planet soțul.

„Reușește să-mi topească inima, chiar dacă sunt -10 grade Celsius.
Te iubesc!, spunea frumoasa brunetă.”

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Mii de aprecieri au apărut în dreptul fotografiei, dar și comentarii venite din parte admiratorilor cuplului.

Și cât mi-o fi dat să trăiesc/
Eu sufletul ți-l încălzesc”, a fost răspunsul lui Flick adresat Denisei.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI