Ce a făcut Daniela Crudu prima dată când a ajuns la operă. Răzvan Simion a dat-o de gol

Ce a făcut Daniela Crudu prima dată când a ajuns la operă. Răzvan Simion a dat-o de gol
Razvan Simion a povestit ce a facut Daniela Crudu prima data cand a ajuns la opera

Râzi cu lacrimi. Răzvan Simion a dat-o de gol pe Daniela Crudu, în direct, la Antena 1. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut un spectacol de zile mari prima dată când s-a dus la Opera Națională. Ce le-a spus, atunci, foștilor ei colegi de la matinal.

Dani Oțil l-a dat de gol, din nou, pe Răzvan Simion

Mezzosoprana Andreea Ilie a fost invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, în cadrul ediției de marți, 12 octombrie. Frumoasa artistă a (în)cântat privirile și auzul telespectatorilor, dar și pe cel al matinalilor aflați în platou.

Răzvan Simion a invitat-o pe fosta Miss pe canapea, acolo unde celebra mezzosoprană i-a invitat pe Răzvan, Dani Oțil, Ramona Olaru și Florin Ristei la următorul ei spectacol care va avea loc pe 21 octombrie la Opera Națională.

În dulcele-i stil caracteristic, Dani Oțil a făcut câteva glume pe seama prietenului său cel mai bun, glume savurate inclusiv de iubitul Dalianei Răducan. Soțul Gabrielei Prisăcariu s-a arătat impresionat de noua afinitate a lui Răzvan Simion față de operă și arhitectură, referindu-se, binențeles, la frumoasa lui iubită, arhitect de meserie.

Dani Oțil: Nu-l chema, Andreio, la operă. Dacă își ia loc în primul rând, să nu te uiți în ochii lui, că o să uiți versurile. Are niște ciucate…

Răzvan Simion: În Viena există Folks Opera pentru voi, cei din popor.

Dani Oțil: Te-a lovit tramvaiul, Răzvane? De câteva luni te-a luat asta cu opera. Și cu arhitectura. Brusc știi nume de arhitecți și mezzosoprane.

Ce a întrebat Daniela Crudu, prima dată când s-a dus la operă

Matinalul de la Antena 1 fără glumele delicioase dintre cei doi prieteni Dani Oțil și Răzvan Simion ar fi precum toamna fără castane coapte și plăcintă cu dovleac. Și pentru că amintirile lor sunt extrem de amuzante, Răzvan Simion le-a împărtășit telespectatorilor și frumoasei mezzosoprane Andreea Ilie ce s-a întâmplat prima dată când echipa de la Neatza a fost la opera cu Daniela Crudu.

Acum aproape 10 ani, frumoasa brunetă era asistentă la Neatza, post pe care-l ocupă în prezent Ramona Olaru. Dani Oțil, Răzvan Simion și Daniela Crudu au onorat invitația la operă făcută de membrii case regale a României. Chipeșul matinal a relatat care au fost primele cuvinte pe care Daniela Crudu le-a rostit, atunci când spectacolul a început.

„Am primit o invitație, acum ceva timp, la Ateneu, din partea familiei regale. Pe vremea aia era Daniela (n.r – Crudu) în locul Ramonei. Am ajuns acolo și când a început piesa, Daniela a zis `Aaaa, uite muzica din Tom si Jerry`.”, a povestit Răzvan Simion, moment în care toți cei din platou s-au amuzat.