Gluma lui Dani Oțil care i-a făcut pe toți să râdă la Antena 1. Răzvan Simion a fost singurul jenat

Gluma lui Dani Oțil care i-a făcut pe toți să râdă la Antena 1. Răzvan Simion a fost singurul jenat
Gluma lui Dani Otil care l-a rusinat pe Razvan Simion

Cum ar fi diminețile românilor fără emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Simpaticii matinali de la Antena 1 au „comis-o” din nou. Ce glumă a făcut Dani Oțil la Neatza. Toți au început să râdă, doar Răzvan Simion s-a rușinat.r

Dani Oțil, glumă deocheată la adresa lui Răzvan Simion

Se cunosc de mai bine de 30 de ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori  din România. Pe lângă asta, Răzvan Simion și Dani Oțil sunt doi dintre cei mai carismatici și apreciați moderatori TV din showbizul românesc, iar relația lor sinceră și durabilă de prietenie ar face invidios pe oricine.

Și pentru că sunt prieteni atât de buni și au trecut prin multe etape de-ale vieții împreună, relația celor doi permite numeroase glume, mai mult sau mai puțin deocheate, spre bucuria publicului telespectator. Nu e un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Simion a fost dintotdeauna unul dintre cei mai chipeși și curtați bărbați din România.

La 41 de ani, iubitul Dalianei Răducan a descoperit secretul tinereții veșnice. Se menține într-o formă de zile mari, lucru pe care coprezentatorul său mereu îl scoate în evidență. Unul dintre comentariile lui Dani Oțil din ediția de Neatza de luni, 11 octombrie, l-a făcut să roșească pe Răzvan Simion.

Un reputat dermatolog din România a fost invitat în cadrul rubricii de sănătate de la Neatza, iar Răzvan a pus numeroase întrebări referitoare la trucurile la care românii trebuie să apeleze pentru a avea un ten impecabil. Momentul a fost oportun pentru Dani Oțil, matinalul făcând o glumă pe tema pielii extrem de fine ale prietenului său.

Florin Ristei: Îmi aduc aminte de o vorba de-a mamei, când zicea de cineva că e foarte smecher…ești uns cu toate alifiile!

Dani Oțil: Legenda spune că pe Răzvan l-au îmbăiat în lapte de matcă înainte să-l îmbutelieze. Două companii de scutece se bat pe pielea lui Răzvan, în loc de poze cu bebeluși vor să-i pună fundul lui Răzvan.

Ce porecle au primit Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Dani Oțil

Acum câteva zile, Dani Oțil a stârnit râsul telespectatorlor cu o altă glumă de-a sa. În cadrul rubricii de jocuri de la Neatza, simpaticul matinal le-a pus câte o poreclă lui Răzvan Simion și frumoasei Ramona Olaru. Mai exact, soțul Gabrielei Prisăcariu i-a denumit varicelă și herpes pe colegii săi de platou.

Dani Oțil: De ce herpesul Răzvan? Pentru că nu știu de unde l-am luat, când apare, când dispare și mai ales, nu știi unde apare. Ramona, sa stii ca nici cu varicela nu e ok!

Răzvan Simion: Am avut varicela la maturitate, nu puteam să îmi pun casca de schi pe cap.