Ce a făcut Cristian Gog, câștigătorul Românii au Talent sezonul 2, cu marele premiu de 120.000 de euro

Ce a făcut Cristian Gog, câștigătorul Românii au Talent sezonul 2, cu marele premiu de 120.000 de euro
Ce a făcut Cristian Gog cu marele premiul de la 'Românii au Talent'?

Ce a făcut Cristian Gog cu marele premiu de 120.000 de euro? Românii și-l aduc aminte pe câștigătorul emisiunii ‘Românii au talent’ din sezonul 2. Acesta a fost printre primii magicini apăruți pe micile ecrane de la noi în cadrul show-urilor de talente.

Cum a investit Cristian Gog marele premiu de la Românii au Talent?

Cristian Gog este încă un nume puternic în mintea românilor pentru că este printre primii magicieni care și-au făcut apariția în show-urile de talente de la noi. Magia a devenit în timp unul din numerele preferate ale fanilor emisiunilor care caută cei mai talentați oameni.

Amintim că Gog a reușit să fie votat într-un număr extrem de mare de telespectatori în sezonul 2 al proiectului ‘Românii au Talent’, motiv pentru care a și câștigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Deși nu a mai apărut public atât de mult în toată această perioadă, tot magia îi aduce venituri frumușele.

Pe ce a cheltuit 3.500 de dolari?

Bărbatul a ales să continue să facă ceea ce îi place. Cel din urmă a hotărât să cumpere o locuință după terminarea emisiunii unde stă alături de soție și cei doi copii. Cu siguranță că o sumă a revenit și pasiunii sale.

Celebrul magician a dat o carte specială pentru un truc nu mai puțin de 3.500 de dolari. Acesta susține că cei din domeniu sunt precum copiii mici atunci când e vorba de mecanisme sau obiecte care să îi ajute în timpul unor acte.

„Am investit foarte mult în…”

„Am cumpărat lucruri materiale și alte echipamente. Noi magicienii suntem ca niște copii mici, ne place să ne jucăm cu aceste mecanisme chiar dacă nu le arătam publicului. De asemenea, am investit foarte mult în partea de materiale scrise.

Este vorba despre cartea despre viața lui David Berglas, magician necunoscut publicului, dar un monstru sacru pentru specialiști. El e cunoscut ca inventatorul efectului, un fel de Holly Grail al magicienilor. Eu când sunt pe scenă sunt un actor. Robert-Houdin, magicianul francez după care s-a inspirat celebrul Houdini, spune că magicienii sunt actori pe scenă, ei jucând rolul de magicieni.

Eu îmi deschid fiecare spectacol cu o mărturisire: eu nu spun că ceea ce fac eu este real pentru că le-aş jigni inteligenţa spectatorilor, dar nici nu spun că e o iluzie, pentru că atunci nu ar avea interes să privească. Îi las pe ei să tragă concluziile la final
„, a mărturisit acesta, pentru Adevărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI