Ce au ajuns câștigătorii Românii au talent. Cine a reușit în viață și cine a eșuat

Ce au ajuns câștigătorii Românii au talent. Cine a reușit în viață și cine a eșuat
Ce au ajuns câștigătorii Românii au talent

Românii au talent este unul dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Marele premiu de 120.000 de euro atrage în fiecare an din ce în ce mai mulți concurenți. Unii dansează, alții cântă, fiecare cu talentul său. Emisiunea e debutat pentru prima dată pe postul ProTv, în anul 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, răspândită în toată lumea și este dezvoltată de compania britanică Simco Limited.

Recorduri atinse de „Românii au talent”

La noi, gazdele emisiunii sunt Smiley și Pavel Bartoș. Fiecare emisiune are și un juriu, în cazul nostru, juriul este compus din Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu. Atunci când s-a difuzat pentru prima dată emisiunea, a stabilit un nou record. Peste 4 milioane de români s-au uitat la Românii au talent în același timp.

În ceea ce privește domeniul emisiunilor de divertisment din România, nimeni nu a egalat această cifră până acum. De-a lungul anilor, emisiunea a avut mare succes. Așa că, a continuat până s-a ajuns la 9 ediții. În fiecare an, fiind un câștigător diferit. Dar ce s-a întâmplat cu ei după câștigarea concursului?

Câștigătorii „Românii au talent”

  • Adrian Țuțu

Adrian Țutu este primul câștigător al concursului. A impresionat o țară întreagă cu povestea lui dar și cu calitățile muzicale pe care le deține. După câștigarea marelui premiu, Adrian a investit o mare parte din suma câștigată în carieră, încercând să se mențină pe piața muzicală. Din păcate, nu a avut succes pentru mult timp. Ulterior, s-a mutat înapoi în orașul său natal, Focșani, iar acum postează melodii pe propriul său canal de YouTube.

  • Cristian Gog

Cristian Gog este ce-al de-al doilea câștigător al Românii au talent. În acel moment, multă lume considera că ce avea el nu era tocmai talent, ci că mai mult păcălea lumea. Din marele premiu, Cristian a investit în cariera sa și a reușit să-și cumpere un apartament. În prezent, participă ca și invitat la anumite evenimente.

  • Bruno Iacobeț

Bruno a impresionat românii cu un număr de dresaj. Cu premiul cel mare, Bruno a reușit să-și deschidă o școală de dresaj canin, dar nu a avut succesul dorit. Acum îl puteți întâlni la diferite concursuri de dresaj canin.

  • Brio Sonores

În 2014 cei 8 tenori au reușit să impresioneze publicul cu vocile lor. După ce au câștigat concursul, cei 8 au împărțit premiul. Din păcate, între timp, 4 membri au părăsit trupa, plecând în străinătate. În continuarea, nu au reușit să se impună decât pe plan local.

  • Speedcubing

Câștigătorii sezonului din anul 2015 au fost puștii de la Speedcubing, Talent lor? Ei bine, au reușit să rezolve cuburi rubice de diferite nivele de greutate într-un timp extrem de scurt. Era vorba de trei membri, iar odată ce au câștigat marele premiu, au donat o parte din bani societății de speedcubing. În prezent nu se știe nimic de ei. Nu au mai participat la alte concursuri sau evenimente.

Ce au ajuns câștigătorii „Românii au talent”

  • Laura Bretan

Laura Bretan a impresionat publicul cu vocea sa până în marea finală, unde a reușit să câștige. De asemenea, a fost considerată și una dintre cele mai bune voci ale lumii. A mai participat și la Eurovision și America’s Got Talent, însă nu a reușit să câștige.

  • Lorelai Moșneguțu

În 2017, Lorelai a impresionat o țară întreagă. Nu doar cu povestea sa de viață ce a impresionat telespectatorii, dar și cu vocea sa superbă. Ea a fost născută fără mâini și fără femur la ambele picioare. A fost abandonată la naștere și crescută de o asistentă maternală. Cu marele premiu, și-a cumpărat un apartament și a participat la mai multe evenimente.

  • Emil Rengle

Emil Rengle a fost unul dintre cei mai controversați câștigători de la Românii au talent. Reprezentațiile lui de pe scena emisiunii au fost considerate ciudate pentru români. Acesta a recunoscut și că face parte din comunitatea gay. Marele premiu a fost cheltuit pe vacanțe, dar a și investit în propria carieră.

  • Ana Maria Panteze

Ana Maria Panteze este croitoreasă de meserie. La Românii au talent, a reușit să impresioneze publicul cu vocea sa. După ce a câștigat marele premiu, Ana Maria a mărturisit că vrea să renunțe la croitorie și să-și dezvolte o carieră în muzică. Din păcate, nu s-a mai auzit nimic de ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI