Ce a făcut Carmen Tănase când i s-a cerut un test covid-19. Artista a luat foc

Ce a făcut Carmen Tănase când i s-a cerut un test covid-19. Artista a luat foc
Ce a făcut Carmen Tănase când i s-a cerut un test covid-19.

Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, refuză să i se impună testarea anti-Covid. În plus, ea a povestit chiar că a renunțat la o filmare deoarece i s-a cerut testarea.

Ce a făcut Carmen Tănase când i s-a cerut un test covid-19

De altfel, actrița a mărturisit că nu are de gând să participe la niciun eveniment în care să i se ceară un test de anticorpi la intrare.

„Da! Mi s-a cerut pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test COVID).” Da, aștept să se termine această descreierare. Orice demență și deviație din istorie, la un moment dat, s-a terminat”, a spus artista.

De asemenea, tot Carmen Tănase a mai dezvăluit în nenumărate rânduri că nu intenționează să se vaccineze anti-Covid, dar și că nimeni nu i-a impus asta în meseria ei. De altfel, ea a spus că nici nu crede că cineva o să oblige actorii să se inoculeze pentru a continua să joace, întrucât ea nu consideră că trebuie să fii imunizat ca să urci pe scenă, ci să ai talent.

”Nu trec peste principiile mele”

„Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică. Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât voi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul.

Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”, a declarat Carmen Tănase, într-o emisiune TV. 

Carmen Tănase s-a născut la data de 18 ianuarie 1961, în Ploiești. Ea este actriță de film, radio, teatru, televiziune. Carmen Tănase mărturisea recent că se mută din București și că va face naveta către Capitală dacă este nevoie. Ea a spus că este decizia pe care a luat-o în pandemie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI