Ce a făcut Bianca Drăgușanu la câteva ore de la despărțirea de Alex Bodi! Bărbatul se va înfuria

Ce a făcut Bianca Drăgușanu la câteva ore de la despărțirea de Alex Bodi! Bărbatul se va înfuria
Gestul Biancăi Drăgușanu după despărțirea de Bodi șochează

Gestul făcut de Bianca Drăgușanu la doar câteva ore de la anunțul că s-a despărțit de Bodi îl va enerva la culme pe bărbat. Fosta prezentatoare de televiziune l-a umilit pe fostul soț.

Bianca Drăgușanu, gest șocant după despărțirea de Bodi

Vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit nu a mai șocat pe nimeni. Gestul făcut de fosta asistentă de televiziune a fost însă cel care a ieșit în relief de data aceasta. Cunoscuta vedetă a lăsat de înțeles că de data aceasta separarea de fostul soț este definitivă, dar la cum a obișnuit pe toată lumea…fanii acesteia se așteaptă ca afaceristul să revină în peisaj cândva. Ori poate chiar să-și facă loc un alt bărbat în viața blondinei?

Una peste alta, cei care s-au săturat de telenovela dintre foștii amorezi speră ca acest lanț al despărțirilor și împăcărilor să fie închis, iar Bianca să-și facă apariția alături de un bărbat lângă care-și va găsi într-un final liniștea.

Dacă la fiecare revenire în scenariul singurătății fosta prezentatoare păstra la loc de cinste fotografiile cu fostul soț, acum nu mai este așa, căci aceasta a șters toate amintirile din mediul online cu afaceristul. Ambii recunoscând că seamănă extrem de tare și că sunt două caractere puternice, de neînduplecat și orgolioase, Bodi a atacat situația în aceeași manieră.

Bianca și Bodi vor să se uite definitiv. Foștii soți au șters toate amintirile împreună postate pe rețelele de socializare
Bianca și Bodi vor să se uite definitiv. Foștii soți au șters toate amintirile împreună postate pe rețelele de socializare

„Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie”

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”
Bianca Drăgușanu (Sursa: spynews.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI