Alex Bodi, mesaj usturător pentru Bianca Drăgușanu după despărțire! Blonda se va supăra

Alex Bodi, mesaj usturător pentru Bianca Drăgușanu după despărțire! Blonda se va supăra
Alex Bodi, mesaj usturător pentru Bianca Drăgușanu după despărțire

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost, fără doar și poate, una cu năbădăi. Recent, blondina a făcut marele anunț: cei doi s-au despărțit, din nou! În acest context, omul de afaceri a avut o primă reacție.

Bodi, prima reacție după despărțirea de Bianca

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, unul din cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă de la noi, au decis să o ia din nou pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de blondină, care a spus că decizia este una categorică și că nu va mai reveni asupra ei. Acum câteva săptămâni făceau show într-un club de la malul mării, incingeau minţile internauţilor cu poze de la plajă și se distrau de minune, iar acum pare-se că au pus punct controversatei povești de amor.

Vestea despărțirii a șocat pe toată lumea, iar dacă primele declarații au fost făcute de blondină, acum se pare că a venit și rândul bărbatului să facă primele dezvăluri despre actuala situație dintre ei.

Omul de afaceri a postat o fotografie pe contul său de Instagram, iar la descriere a notat următorul mesaj:

„Când cineva încearcă să te înfurie… doar zâmbește și caută lucrurile pozitive“, a scris Bodi în dreptul pozei.

Totodată, bărbatul i-a adresat câteva cuvinte de laudă fostei partenere, spunând că speră că va reuși să găsească un bărbat așa cum își dorește ea.

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea. (…) Îi doresc mult succes în toate domeniile și să și-o aducă pe fiica ei, Sofia, lângă ea. Atunci va fi cu adevărat fericită“, a declarat Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

Blondina a făcut anunțul șocant: „Da, este adevărat“

Despărțirea răsunătoare a survenit chiar în prima zi de toamnă – luni, 1 septembrie, de altfel, data în care cei doi foști iubiți împlineau doi ani de relație. Din cele spuse de Bianca, se pare că ea ar fi fost cea care a pus punct.

Să fie un „Adio!“ sau un „La revedere!“?
Să fie un „Adio!“ sau un „La revedere!“?

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI