07 mart. 2021 | 14:56

Ce a făcut Andreea Bălan la Antena 1. Reacția de la Te cunosc de undeva

Monden
Ce a făcut Andreea Bălan la Antena 1. Reacția de la Te cunosc de undeva

Andreea Bălan i-a surprins pe colegii și telespectatorii emisiunii „Te cunosc de undeva”. Jurata concursului a apărut într-o ținută surprinzătoare. Vedeta a purtat o rochie diafană, de culoare roz și a avut o coafură în stil rock.

Cum a apărut Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan a renunțat la stilul clasic elegant pe care îl adoptă în fiecare ediție a emisiunii. Vedeta a lăsat rochiile deoparte și a apelat la un stil cu totul diferit. Cântăreața a oferit o prestație care s-a potrivit perfect cu vestimentația aleasă.

Îmbrăcată într-o rochie roz pal cu volănașe și foarte diafană, Andreea Bălan a completat ținuta prin contrast. Diva și-a făcut o coafură în stil punk și a purtat accesorii aurii, masive.

Rochia artistei a avut trenă, în timp ce în față i-a lăsat la vedere picioarele perfecte. În plus, ca ținuta să fie completă și în antiteză, ea a purtat o pereche de platforme negre, care s-au potrivit de minune în întregul outfit punk, dar cu tente girlish.

Andreea Bălan a urcat pe scenă alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Vedeta a fost nevoită să jurizeze prestația lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu. Cei doi s-au transformat în trupa Andre, așa că Andreea Bălan nu s-a putut abține și a mers alături de ei pentru a cânta.

Cei trei au cântat celebra piesă „Lasă-mă papa la mare”, iar Andreea Bălan s-a distrat de minune pe scenă, ținuta ei potrivindu-se atât cu piesa, cât și cu vremurile în care cânta alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre.

Ediția de sâmbătă seara din al 16-lea sezon al showului ”Te cunosc de undeva” a fost cu totul specială.

Concurenții au făcut spectacol, ca de fiecare dată, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au captat toate privirile.

Îmbrăcați în topuri drăguțe și feminine, cu pantaloni argintii și plini de sclipici, dar și nelipsitele platforme, semnătura Andre, cei doi cântăreți au făcut show pe scenă. Transformarea lor a fost apreciată atât de jurați, cât și de ceilalți concurenți.

La repetiții, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut dificultăți în a se sincroniza. De asemenea, pentru că au și dansat, cei doi au obosit destul de tare în timpul piesei.

 „Este o piesă foarte solicitantă, dacă o cânţi live, pentru că are fraze foarte lungi. Pe mine mă interesează să aveţi o dicţie foarte bună. Trebuie să furaţi respiraţia, mai ales pe strofă. Este foarte greu, pentru că aveţi şi foarte mult de dansat!”, le-a spus Ozana Barabancea.

Cu toate acestea, cei doi s-au descurcat de minune în rolul fetelor de la Andre. Andreea Bălan a apreciat foarte mult prestația celor doi cântăreți și a decis să le dea o mână de ajutor. Vedeta a cântat alături de ei, apoi le-a arătat câteva mișcări de dans, tipice Andre.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Doliu în televiziunea românească. A murit unul dintre cei mai populari prezentatori
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro