Ce a făcut Anamaria Prodan în toată casa pentru Laurențiu Reghecampf. Acum sigur regretă

Ce a făcut Anamaria Prodan în toată casa pentru Laurențiu Reghecampf. Acum sigur regretă
Ce a făcut Anamaria Prodan în toată casa pentru Laurențiu Reghecampf.

Ce a făcut Anamaria Prodan în toată casa pentru Laurențiu Reghecampf, încă soțul ei, cu care se află în divorț. Se întâmpla asta în vremea în care cei doi formau un cuplu solid, iar impresara a ținut să facă atunci un gest de iubire pentru antrenor. Acum situația s-a schimbat radical între cei doi.

Ce a făcut Anamaria Prodan în toată casa pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai puternice și mai mediatizate cupluri din România, iar gesturile de iubire dintre cei doi soți au fost la tot pasul. Tot în semn de iubire, Anamaria Prodan pusese numele soțului ei peste tot prin casă, fapt pe care acum încearcă să îl „repare”.

Cei doi sunt acum în plin proces de divorț, iar luna viitoare vor avea prima înfățișare la tribunal, legată de separarea oficială. Însă dacă acum a răbufnește de fiecare dată la adresa celui care i-a fost soț mai bine de un deceniu, înainte Anamaria Prodan îl considera blazonul familiei.

Impresara a dezvăluit că inițialele numelui soțului ei sunt peste tot prin casă, pentru că, la vremea respectivă, a dorit să îi facă acestuia o surpriză plăcută. Însă tot impresara a menționat că norocul, în această situație, este că și pe fiul ei, Bebeto, îl cheamă tot „Laurențiu”, astfel că nu va fi nevoită să recurgă la modificări prin casă, pentru a schimba inițialele.

„Eu în toată casa, i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat ‘L.R, Laurențiu Reghecampf’. Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus lui fiul meu același nume”, a spus Anamaria Prodan într-un podcast.

Ce condiție i-a pus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că nu va divorța de antrenor până ce acesta nu îi va înapoia tot ce i-ar fi luat, întrucât este de părere că Laurențiu Reghecampf a furat bani din contul familiei pentru a-i da iubitei sale, Corina Caciuc. În plus, Anamaria Prodan susține că mai multe dintre obiectele personale îi lipsesc și vrea ca soțul ei să i le înapoieze, pentru ca ea să îi acorde divorțul.

Laurențiu Reghecampf este însă pregătit să primească pe lume pe cel de-al treilea copil al său, întrucât actuala iubită, Corina Caciuc este însărcinată. O imagine cu ecografia a fost postată recent și pe contul de Instagram a antrenorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI