Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa după despărțirea de Reghe: „Îl iubesc” VIDEO

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa după despărțirea de Reghe: „Îl iubesc” VIDEO
Anamaria Prodan, adevarul despre relatia cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre relația cu Dan Alexa, clarificând povestea de acum câțiva ani, când a fost surprinsă dându-i un pumn antrenorului, în vestiar. Invitată în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a spus tot adevărul. Ce dezvăluiri incredibile a făcut celebra impresară de fotbal.

Anamaria Prodan rupe tăcerea privind legătura sa cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a demonstrat, de-a lungul vieții, că este o femeie puternică și ambițioasă, capabilă să treacă peste toate obstacolele. Cu un psihic de fier și multă voință, celebra impresară a devenit una dintre cele mai influente și bogate femei de afaceri din România.

Agentul FIFA și-a făcut o carieră extraordinară în fotbal, este o renumită vedetă de televiziune și mamă a trei tineri minunați. Aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, diva a fost invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, unde a făcut cele mai noi mărturisiri legate de viața ei personală.

Pentru a lămuri un subiect mai vechi, Anamaria Prodan a spus adevărul despre relația pe care o are cu antrenorul Dan Alexa, cel despre care s-a speculat, acum câțiva ani, că ar fi nutrit sentimente pentru impresară.

„Dacă-mi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă. Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. (..) Măi, voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c***ă.

Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine, eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu.”, i-a dezvăluit Anamaria Prodan lui Codin Maticiuc.

Care este singura slăbiciune a Anamariei Prodan

Întrebată de la ce au pornit speculațiile privind o presupusă relație între ea și Dan Alexa, Anamaria Prodan este de părere că Ionel Ganea ar fi creat aceste zvonuri, din cauza faptului că vedeta l-a propus pe Alexa ca antrenor, în locul său, agentul FIFA fiind impresarul ambilor sportivi.

„Familia e singurul meu punct sensibil. Și atunci Reghe zicea că uite ce zice lumea….Eu m-am distrat atunci că nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta.. Majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă.”, a completat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan neagă acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse la momentul respectiv. Mai mult de atât, impresara susține că Laurențiu Reghecampf ar fi profitat de aceste speculații pentru a-și ascunde propriile relații extraconjugale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI