18 ian. 2022 | 11:00

Anamaria Prodan îl jignește grav pe Laurențiu Reghecampf: ‘Lumea îi comunică prețul fetelor de care se îndrăgostește’

Monden
Anamaria Prodan îl jignește grav pe Laurențiu Reghecampf: ‘Lumea îi comunică prețul fetelor de care se îndrăgostește’
Anamaria Prodan il jigneste grav pe Laurentiu Reghecampf Lumea ii comunica pretul fetelor de care se indragosteste

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. După ce mama sportivei Asiana Peng, iubita lui Luca, fiul antrenorului, a lansat câteva ironii la adresa Corinei Caciuc, celebra impresară de fotbal nu s-a putut abține și a dat câteva declarații cu privire la fostul ei partener de viață. De ce anume l-a acuzat agentul FIFA pe tatăl fiului său Bebeto.

Mama Asianei Peng, replici tăioase la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf

O nouă zi, noi informații spumoase ies la iveală în cazul divorțului secolului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova pare să nu aibă parte de pic de liniște în ultima perioadă.

Recent, mama Asianei Peng, iubita fiului său Luca, a lansat câteva ironii usturătoare la adresa Corinei Caciuc, femeia care-i va dărui un copil lui Reghe în primăvara acestui an. Silviana Peng, mama fostei concurente de la Survivor România, a adus câteva replici tăioase la adresa Corinei Caciuc.

„Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri.

Or, în condițiile astea, poarta i se închide. Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă.”, a declarat Silvana Peng, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

„El săracul are minte cât furnica!”

După ce Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de Corina Caciuc, fiul său Luca și Asiana Peng, referindu-se la ei ca la o familie fericită, Anamaria Prodan a luat foc și i-a transmis un mesaj dur fostului ei partener de viață.

Agentul FIFA l-a jignit pe Reghe, spunând că „are minte cât furnica”, spunând că prietenii soțului ei i-ar fi dat mesaje antrenorului cu privire la posibilele sale amante. De asemenea, Anamaria Prodan a comentat asupra afirmațiilor antrenorului despre familie.

„Familia lui? El săracul are minte cât furnica. Familia lui azi este Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf Jr, Sarah, Rebecca și Luca. Dar acum omul și-a dat arama pe față. La el familiile sunt zilnic altele. Sau de fiecare dată când apare o fată de oraș, vrea familie. Dacă rămân toate gravide, el le numește familie.

Ce să-i ceri? Dacă el a coborât de pe Everest în iad, dacă el a ajuns râsul țării. Dacă prietenii îi dau mesaje că îi cunosc fetele de care se îndrăgostește mai bine decât le cunoaște el… dacă toți îi arată poze cu <iubitele lui> din cluburi de striptease, dacă toți îi comunică prețul fetelor de oraș, ale lui, el săracul ce sa facă? Se îndrăgostește subit, iar ele, la fel subit, cât are bani.

După îi dau un șut în fund. Ca să ajungi la vârsta ta, să primești zeci de mesaje să îți vezi de familia ta, să nu te faci de râs, căci tu ești cam ultimul din oraș care le face copii și le ia de neveste … vă dați seama, ce jalnic?

Unde să mai intre el cu capul sus? Nicăieri. Dar la mintea lui poate schimba impresii cu toți din oraș. Căci ce să vezi? Are zeci de prieteni cu care poate schimba păreri. Problema e că deocamdată toți râd de el.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după o căsnicie de 13 ani de zile. Cei doi au împreună un fiu pe care-l alintă Bebeto. Prima înfățișare a divorțului celor doi va avea loc pe data de 7 februarie.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Maia Sandu acuză „o fraudă fără precedent” în prima reacție după alegeri: „Scopul a fost să cumpere 300 de mii de voturi”
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Dana Budeanu, omagiu neașteptat pentru fosta soacră, Delia Budeanu. Ce a făcut public. A uimit pe toată lumea!
Unica.ro
Schimbare drastică la YouTube. Milioane de utilizatori, afectați
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro